Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laboratorij friday harbor
Povratak na članak

Znanstvenici proučavaju morske zvijezde koje su pred izumiranjem: Možda su uzrok klimatske promjene

"Postoje neki pokazatelji da je bolest možda bila povezana s nekim toplijim vodama otprilike u to vrijeme", rekao je Jason Hodin, znanstvenik u Friday Harboru, objašnjavajući tajanstvenu podudarnost nestanka morskih zvijezda zbog bolesti i izglede da su klimatske promjene možda imale ulogu u tome.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
09:50 17.02.2023.

čudo jedno kako ni jedno izumiranje nije uzrokovano silnim otpadom kojeg bogati bacaju u more... čitavi mali kontinenti od smeća plivaju oceanima, i to nije krivo za ni jednu nazovi lošu stvar... klima nije nešto stalno, konstantno, već se stalno mijenja. ako je alosaur živio na sjevernom polu, na južnom polu prašume bile, pa što si mi umišljamo da možemo promijeniti?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.