Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA NADE, ALI...
Povratak na članak

Znanstvenici otkrili kakva je budućnost s COVID-19: 'Ako se to ne riješi, najgore bi moglo doći'

Velik problem je golema nejednakost u dostupnosti cjepiva. Gotovo 65 posto ljudi u zemljama s visokim prihodima primilo je barem jednu dozu cjepiva, ali samo nešto više od sedam posto u zemljama s niskim prihodima, pokazuju UN-ovi podaci.

Komentari 4

AA
Aartur
08:07 01.12.2021.

Afrika i Indija su im trn u oku. Milijarde ljudi, skoro nitko nije cijepljen, a za koronu ni ne znaju. Kreće peti val, ali propagande.

VL
DU
Deleted user
08:16 01.12.2021.

Ivermektin je rješenje, pitajte Japance. Ili Indijce. Istina mora jednom doći na vidjelo.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:21 01.12.2021.

Dostupne su velike zalihe sigurnih i učinkovitih cjepiva i nove metode liječenja kaže WHO. Covid statistika pokazuje da val za valom ide tamo gdje je navedeno dostupno i s visokom procijepljenošću.

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:11 01.12.2021.

U Međimurju Romi se ne cijepe. Svi šute. Prije ćemo doći na Mars nego će znanstveni riješiti Covid. Riješit će ga onda kad će im biti dosta novca. Čak nisu uspjeli ni ustvrditi odakle dolazi i tko ga je prvi prenio. Smiješno?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.