Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STRATEŠKO KOMUNICIRANJE DRŽAVA'
Povratak na članak

Znanstvena, komunikacijska i diplomatska elita na predstavljanju knjige Bože Skoke

Inače, „Strateško komuniciranje država“ je knjiga koja u dva dijela analizira države kao komunikacijske subjekte, odnosno fenomen javne diplomacije, nacionalnog brendiranja i međunarodnih odnosa s javnošću te donosi primjere dobre prakse iz cijelog svijeta.

Komentari 4

LI
lipa75
17:04 15.02.2022.

Lako je komunicirati iz ureda i biti naslonjen na državni proračun ili javna poduzeća. Ali evidentno je da su naše elite u praksi katastrofalno komunicirale s drugim državama i Lijepoj našoj priskrbile gubitke u milijardama. Astaldi, Bina Istra, Zagreb-Macelj, Zračnaa luka FT, INA, Bechtel, Petrokemija, dan danas ne znamo da li smo Deutsche Telekomu prodali DTK (koje su vrijednije od samog HT-a), a INU smo besplatno poklonili. jer vrijednost nafte i plina koju će Mađari izvaditi iz naših polja premašuje iznos za koji su kupili INU.

VL
FN
Fr@njo
17:11 15.02.2022.

Profesoro, molim vas , ali stvarno molim..poslajite jedan primjerak Zokiju.

VL
TM
trade_mark
16:36 15.02.2022.

elita. u hrvatskoj. hahahahaha!

VL
Avatar Behemot
Behemot
17:12 15.02.2022.

Božo Skoko, ne moraš uopće tražiti od kuda je sa takvom kockastom glavom :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.