Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako do posla
Povratak na članak

Znanje i iskustvo su bitni, ali traži se uklapanje u radnu okolinu

Životopisi često nisu jamstvo pri zapošljavanju. Iskustvo i znanje jesu bitni, ali od kandidata se uvijek traži autentičnost i uklapanje u kulturu tvrtke.

Komentari 2

TR
tramontana
20:02 01.11.2012.

Meni se čini da se podobnost najviše cijeni!

VL
FE
fefellerunt
21:32 01.11.2012.

pa podobnost je jedan od oblika uklapanja u okolinu, nadalje tu su poltronstvo, laganje, licemjerstvo, spremnost na lopovluk za dobrobit tvrtke (ili ustanove), spremnost na zataškavanje muljanja u tvrtci i slični oblici uklapanja u okolinu. zato i imamo proizvodnju kakvuu imamo, efikasnost kakvu imamo, dovoljno je pogledati državno korito i način na koji rade: liječnici koji skoro nikad ne odgovaraju za pogrešne dijagnoze, zapovjednici koji ne odgovaraju za ispranvost i spremnost vojnika i policajaca, suci koji nikad ne odgovaraju za skandalozne presude, učitelji koji ne odgovaraju za mizerna znanja itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.