Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djelatnik KBC-a Split:

'Znam da zbog ovog videa mogu dobit' otkaz, ali želim da se bezmozgovni kreteni dozovu pameti'

Split: Zabranjen ulazak u Kliniku za ženske bolesti i porode
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
03.04.2020.
u 10:12

Ogorčen dijelom neposlušnih odlučio se na ovu objavu, kaže, iako time riskira otkaz

Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere – ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte – riječi su djelatnika splitskog KBC-a i to iz bolnice na Križinama u kojoj se trenutačno liječe oboljeli od koronavirusa, a sedam je pacijenata na respiratoru.

Ogorčen dijelom neposlušnih odlučio se na ovu objavu, kaže, iako time riskira otkaz.

“Ovaj video nisan mislia postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti! Da, ovo je moj posal, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte ljudi odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?! Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš slijedeći bude netko od vas?! Alo?! Oćemo li šta poduzet?!" stoji u opisu videa koji ne objavljujemo zbog zaštite privatnosti, prenosi Dalmacija danas.

VIDEO Na DRIVE-IN testiranje za koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

Komentara 27

KO
Kokoiduhovi
10:31 03.04.2020.

Neka je objavio. Ma bojim se da tukcima ni čekićem ne možeš ulupat u tikvu zašto ne treba okupljat se po dvoje ili više, bez obzira je li na picigina, na kavu s prijom i slično......Ni čekićem, dragi moji.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:50 03.04.2020.

I, naravno, negativni komentari od genijalaca na koje se ovo odnosi.

BR
BraniteljJakob
12:02 03.04.2020.

Neki u ime slobode traze pravo da voze preko crvenog svjetla, sto je u biti idiotski nacin krsenja slobodarskih prava, jer ne ugrozava samo njihove zivote, vec i zivote drugih. Oni ne shvacaju da je suzivot uu jednom drustvu nemoguc bez ogranicenja tvojih prava na slobodu . Anarhija nas vodi u kaos, a kaos u nihilisticku borbu za prezivljavanje, gdje sofer sa najjacom karoserijom pritisce gas do daske. To i te kako vazi i u ovoj korona krizi: KRSIS LI PRAVILA, UGROZAVAS TUDJE ZIVOTE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije