Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju u obzoru

Zmajlović: Naše odluke ne moraju uvijek biti popularne

Mihael Zmajlović
Daniel Kasap/PIXSELL
15.06.2012.
u 19:00

Ja nisam aktivist, a ministarstvo nije udruga, poručio je u Večernjakovom Obzoru novi minuistar zaštite okoliša Mihael Zmajlović

Moj stav je jasan. Investicije da, ali ne pod svaku cijenu. Bez obzira na krizu u kojoj se nalazimo, svaka investicija u kojoj bi se neracionalno odnosili prema svojim resursima, a okoliš je velik resurs, dugoročno je vrlo upitne isplativosti. Ipak, ne smatram da je Ministarstvo okoliša oko tog pitanja suprotstavljeno nekim drugim resorima u Vladi. Održivi razvoj jedna je od ključnih smjernica cijele Vlade, te vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na njegovom provođenju. Dakako, smatram da tu ne smijemo biti rigidni, odnosno moramo se ponašati proaktivno - kako je zapravo premijer i najavio – rekao je u intervjuu za Večernjakov Obzor novi ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović.

Cijeli intervju s najmlađim ministrom Vlade čitajte u subotnjem Obzoru.

Ključne riječi

Komentara 6

VE
velikazmija
19:38 15.06.2012.

balavo ko pola vlade --

PA
paper2cuts
19:50 15.06.2012.

genijalan je, naprosto

OB
-obrisani-
19:54 15.06.2012.

naravno da nemoraju biti popularne ali moraju biti po mjeri čačića samo naivci i teške neznalice nisu svjesni da se hidroenergetske građevine isplaćuju punih 50 godina . mi trebamo uložiti u povećanje kapaciteta prehrambene industrije jer sirovine imamo na pretek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije