Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE DA GA SE PRITVORI

Zlostavljao djecu i ženu, prijetio im...

Gospi?: Uhi?en bivši na?elni PU Li?ko-senjske Željko Jurkovi?
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
11.11.2022.
u 08:51

Osim toga, sumnjiči ga se da je od 2015. svoju suprugu dovodio u ponižavajući položaj dok joj je 6. studenog 2022. i zaprijetio.

Muškarac (45) sumnjiči se za više djela povrede djetetovih prava, nasilje u obitelji i prijetnje, zbog čega je ispitan na ODO  Gospić.

Sumnjiči ga se da je od 2010.  do 6. studenog 2022. u jednom mjestu na području Ličko-senjske županije povrijedio prava svoje troje djece, što je kod njih, tvrdi tužiteljstvo,  izazivalo strah i tjeskobu te ugrozilo njihov pravilan emocionalni razvoj. Osim toga, sumnjiči ga se da je od 2015. svoju suprugu dovodio u ponižavajući položaj dok joj je 6. studenog 2022. i zaprijetio.

Nakon što je ispitan bit će doveden pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu jer je tužiteljstvo predložilo da mu se odredi istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO: ​Video Title: Sudar auta i hitne pomoći u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije