Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Zlostavljao devetogodišnju djevojčicu koju je trebao čuvati

U siječnju ove godine, kada mu je bilo povjereno čuvanje devetogodišnje djevojčice, 66-godišnjak je počinio kazneno djelo bludnih radnji.

Komentari 4

Avatar sultan46
sultan46
15:23 19.02.2010.

Ja nemam stvarno rijeci,Stara volusina koja malo dijete zlostavlja,,sada ce se natezat sudovi,vjestaci,psiholozi nad njim,,,,to je samo gubljenje vremena i trosenje novaca,,dugu devetku i u celo... trosak 6 kuna i stvar rijesena.

VL
RU
Rumba
11:33 19.02.2010.

Nad umobolnikom koji je nevino dijete uništio za čitav život , a jadne roditelje maksimalno traumatizirao bi trebalo primijeniti šerijetsko pravo ...

VL
RO
RobyRoby
11:39 19.02.2010.

takvih se osoba mora odmah rijesit, a ne trosit pare na sudjenje

VL
TN
tamo-neka
12:02 19.02.2010.

ja se stvarno nadam da su istinite one priče kako se ekipica koja u zatvoru služi kazne zbog drugih zločina pobrine za njih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.