Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ ODAZIV
Povratak na članak

Zloglasni predsjednik Filipina prijeti građanima: 'Ili ćete se cijepiti ili idete u zatvor”'

Duterte je već kritiziran zbog oštrog pristupa u suzbijanju zaraze, između ostaloga i zbog čvrste odluke da škole ostanu zatvorene.

Komentari 20

KA
Kardinal
23:37 21.06.2021.

Samo oštro!

VL
Avatar DIXI
DIXI
13:06 22.06.2021.

Aleksandre Nevski, ili Aco Dunavski, stvarno se trudiš zbunjivati živalj u Hrvatskoj no nismo na tojij valnoj duljini. Okani se 'ćoravog posla' i piši svoje izmišljotine tamo gdje ih tvoja publika čita. Ako znaš engleski, pregledaj dobro www.gov.uk/MHRA i pokažiži gdje to što navodiš piše. Ja nisam našao ničeg od tvojih izmišljotina. Najveći ti je biser da vakcina mijenja našu DNA. Tvoja je možda promijenjena, ali zbog drugih uzroka.

VL
BA
bamboo
22:53 21.06.2021.

Bravo, tako treba, a ne da svatko pametuje i glumi epidemiologa!

VL
Avatar OPG
OPG
01:14 22.06.2021.

Zatvor nije dovoljan!

VL
DU
Deleted user
22:37 21.06.2021.

Danas ovo zvuči kao naznaka totalitarizma u nekoj tamo dalekoj državi. Uskoro to slijedi i kod nas.

VL
DL
dvanaest_legija
23:23 21.06.2021.

Nešto kao Capak kod nas!

VL
PL
posten_lopov
07:58 22.06.2021.

Ma sta , corka, streljaj svakog tko se nije cjepio. Pa kako netko moze bit dobar musliman , a da se nije cjepio?

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
22:49 21.06.2021.

Da li ima zatvore za desetine miliona Filipinaca

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
23:13 21.06.2021.

U „urgentnom, preliminarnom izveštaju“, koji je izdala britanska organizacija za medicinsko savetovanje zasnovano na dokazima, podnetom Regulatornoj agenciji za lekove i zdravstvene proizvode (MHRA), navodi se da „MHRA sada ima više nego dovoljno dokaza da se COVID-19 vakcine proglase nebezbednim za upotrebu kod ljudi“. MHRA opisuje svrhu svog izveštaja kao pružanje „ranog upozorenja da proveravanje bezbednosti leka, ili medicinskog sredstva, može zahtevati dalja istraživanja“. U izveštaju se navodi: „koristili smo ključne reči specifične za patologiju kako bismo podatke grupisali na sledećih šest klinički relevantnih kategorija: Krvarenje, koagulacija i ishemijski neželjeni efekti... Neželjeni efekti na imuni sistem... Neželjeni efekti u vidu bolova.... Neurološke neželjene reakcije... Neželjeni efekti koji uključuju gubitak vida, sluha, govora, ili mirisa... Neželjeni efekti na trudnoć...

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
07:48 22.06.2021.

Mogao bi i svakog koji se ne cijepi zaraziti koronom,kako se toga nije sjetio?

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
23:14 21.06.2021.

britanska organizacija za medicinsko savetovanje : Delimo ovaj preliminarni izveštaj zbog hitne potrebe da se saopšte informacije koje bi trebale dovesti do prestanka vakcinisanja dok se ne sprovedu detaljnija istraživanja. Potencijalne akutne i dugoročne patologije uključuju: Patogeni prajmer, multisistemska inflamatornaamatorna bolest i autoimunitet Alergijske reakcije i anafilaksa Zavisnost od antitela Aktivacija latentnih virusnih infekcija Neurodegeneracija i prionske bolesti Pojava novih varijanti SARSCoV2 Integracija gena spajk proteina u ljudsku DNK

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
22:41 21.06.2021.

tipičan sluga NSP . I njega će na kraju da likvidiraju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.