Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zloduh klerikalizma razmahao je pedofiliju u Crkvi

Papa Franjo veli kako valja reći “ne” svim oblicima klerikalizma, jer klerikalizam ne mora nužno biti povezan samo sa svećeničkim krugovima, nego od te pošasti mogu oboljeti i vjernički krugovi

Komentari 45

Avatar istovari
istovari
10:14 22.08.2018.

Ajmo katolici ... šutnja zavladala!? A svoju djecu šaljete u naručje kome!?!? Telad zaslužuje to što joj se događa.

VL
JO
jocoudriga
11:14 22.08.2018.

Molitva i post najdjelotvorniji način rješavanja svih zemaljskih problema pa i ovoga . Djeluju od prve i bez zadrške.:-)

VL
BI
biker77
11:30 22.08.2018.

kaže , provode istragu i izbacuju ga iz crkve , jadan, onog s mora stavili u starački za 8000 kn mjesećno i žali se da je usamljen , fali mu dječice valjda , samo kastracija i doživotni ztvor za takveve kojima se djeca povjeravaju. pedofila ima< u svim profesijama no svečenici prednjaće , 80 000 djece silovano od strane klera samo u pensilvaniji , australija plača milijardske odštete , Čile ..... Ni u RH nije mali broj neprocesuiranih silovanja i zlostavljanja od strane klera

VL
AE
Aedes2017
11:33 22.08.2018.

Da,da ..post !? Skinuti će kilograme,smanjiti kolesterol a,idalje ostati pedofili.,Baš pravi savjet.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:05 22.08.2018.

Zasto najvise pedofila i seksualnog zlostavljanja djece ima medju svecenstvom. 1. Jer zive nezdravim zivotom, bez sexa. 2. Jer su im djeca na dohvat ruke, roditelji im ih dovode. 3. Djeca im vjeruju, jer im ispiru mozak od malena. 4.4. Poriv za seksom je jaci i od boga, vjere, crkve ako ga nemas redovno. 5. Nakon nekog vremena dosadi i masturbiranje. 6. Mozda je povezano s temom, a mozda i nije, vecina svecenika dolaze iz ruralnih krajeva, gdje je cudno ako nemas curu ili se nisi ozenio do 30. Homoseksualcima je onda najlakse biti svecenik, ne mora se zeniti, pa nikome nije cudan, jos ga i postuju. Vecina svecenika su zapravo lazni vjernici.

VL
KO
konoplja
11:43 22.08.2018.

Idemo malo logički razmišljati, nije li malo čudno da svaki svećenik ima dječake za ministrante, nije li malo čudno da su na zidovima slike gole djece u obliku anđela sa spolovilima, nije li malo čudno da svećenik pere noge i ljubi noge samo dječacima, nije li malo čudno da vrhovni crkveni poglavari govore kako je spolni odnos sa djetetom u biti duhovni kontakt sa Bogom, nije li možda malo čudno da svećenici dijele savjete o djeci koju nemaju, nije li malo čudno da svećenici nose roze haljine, nije li malo čudno da je žena za svećenike drugotna, nije li malo čudno da na svaku optužbu za pedofiliju Crkva ustvrdi da nije bilo seksualnog zlostavljanja nego je to bilo blago milovanje nalik na ono ličko rukovanje??? Znamo svi da su prije svećenici prinosili žrtvu Bogu, nekada je to bila djevica, nekada je to bila neka životinja a i nekada je to bilo dijete! Koliko je ono svećenika pedofila završilo u zatvoru, gotovo niti jedan i to uz sve dokaze i svjedoke, Crkvi se dopušta da radi razne gadosti, zahvalan sam što ne idem u tu sotonsku ustanovu!

VL
DU
Deleted user
12:12 22.08.2018.

post za oprost, koje smicalice...

VL
OB
Oblivion
13:36 22.08.2018.

Par tih pedofila javno smaknuti pa da vidite kak se stvari popravljaju

VL
DU
Deleted user
15:58 22.08.2018.

Sad kad se dovoljno glasno grakće protiv crkvenih grijeha naravno da se poduzima nešto od strane same crkve. Da nije bilo tog graktanja sve bi ostalo po starome. A sad da je još izbaciti politiku iz crkve...

VL
Avatar Observer
Observer
14:36 22.08.2018.

Pedofilija i pederluk su najvece vrijednosti Evropske Unije , Kanade pod Trudeaom Nizozemske , Svedske i svih sljedbenika Soroseve ideologije. U Hrvatskoj su lijevo-liberalni politicari i njihovi mediji kao i nevladine udruge najveci promotori ovog nenormalnog fenomena .Ne mozes bities biti heben i posten !

VL
SS
S.Savić
14:11 22.08.2018.

Ovo je rezultat liberalne ideologije i homoseksualaca koji ulaze u svećeništvo

VL
KL
klasika
10:31 22.08.2018.

Ova tema govori samo o muškarcima. Ne specijalno o svećenicima. Pogledajmo istini u oči: Pedosa ima u svim profesijama.

VL
BO
bognar
10:29 22.08.2018.

A sto cemo s novinarskim pedofilima kao s ovim pavicicem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.