Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOČANSTVO
Povratak na članak

Zločinci s Papuka još uvijek bez kazne

U masakrima ratne 1991. godine srpski pobunjenici su u selima pod Papukom mučki ubili 47 hrvatskih civila i dva policajca

Komentari 7

DU
Deleted user
08:07 18.01.2012.

banda komunisticka

VL
DD
ddh
12:55 18.01.2012.

autoritet je napisao/la: Potražite te skotove u SDSS-u „Možda i na predsjednikovom domjenku?“ -------- Sigurno je to mjesto gdje je i takvih bilo. Ali je i pitanje sto radi Bajic ili bolje receno zbog cega on progoni Hrvatske branitelje, zbog cega on hapsi „Pume“ i „Gromove“, a cetnicki zlocinci mu se secu pred nosom? Ali on to radi s uvjerenjem, da nije strasno ako su Srbi pobili „par Hrvata“. Jer da nema takvo stajaliste, nebi ga tamo davne 2000 izdajica Mesic i Racan instalirali za tuzioca. A naivni HDZ, a pogotovo gdja. Kosor su se onda poceli ophoditi s tom figurom po evropskim normama i dali mu absolutnu autonomiju. Da su tuzilastvo i sudstvo autonomni i neovisni je u redu, ali moraju prije toga proci kontrolu, da li te kriterije i zadovoljavaju. Jer Bajic nije niti neovisan niti autonom. On radi ono kaj mu Savo Strbac i razni Pusici, Teselicke, Cicki i Puhovski serviraju. I zato nije radi zlocina u Vocinu nitko optuzen niti kaznjen. Jer on nema vremena za cetnicke razbojnike , kad po nalogu njegovih nalogodavaca proganja Hrvatske branitelje.

VL
AU
autoritet
23:47 17.01.2012.

Potražite te skotove u SDSS-u Možda i na predsjednikovom domjenku...

VL
OB
-obrisani-
10:14 18.01.2012.

srpska sudišta nemaju vremena za srpske zločince - zaokupljeni su montiranjem hrvatskih zločina

VL
HS
hr sokol
07:22 18.01.2012.

Gdje su institucije \"pravne\" drzave kada treba rjesavti \"njihove\" zlocine!?! Glavno da se Hrvati progone, a ostalo nije bitno! Strasno

VL
Avatar balen
balen
08:15 18.01.2012.

Gospodo, zar HDZ nije bio na vlasti skoro cijelo vrijeme? Zašto nije poduzeo nešto? Nije li odgovoran i F.Tuđman? On ih je abolirao jer ga je zanimala, zapravo, jedino vlast!

VL
DE
demokršćanin
13:02 19.01.2012.

KANDIDATI ZA HAG! Da li će sada kada se Šeks,stručnjak za lociranje naših HEROJA vratio iz \"umirovljenja\" u aktivnu politiku poslati sve ove časne ljude koji su predstavljali knjigu o do sada nekažnjenim zločincima iz papučkog kraja u Hag???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.