Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA SE NA UBOJSTVO

Strava u Njemačkoj: Mjesecima živjela s raspadnutim tijelom, prozore i vrata zalijepila trakom

Njemačka policija
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
1/2
16.06.2021.
u 14:30

U utorak je kriminalistička policija osigurala tragove na mjestu zločina u zaštitnim odijelima, a ulazni dio stambene zgrade bio je ograđen.

Teško raspadnuto tijelo muškarca (75) pronađeno je u stanu u stambenoj zgradi u Weimaru u njemačkoj Saveznoj državi Thüringen. Istražitelji pretpostavljaju kako je riječ o ubojstvu. 

Osumnjičena je 53-godišnja žena koja također živi u stanu u ulici Ettersburger Strasse u Weimar-Nordu i ostavila je ‘dojam zbunjenosti’. Pretpostavlja se da je tjednima, ako ne i mjesecima, živjela pokraj tijela, piše Fenix-magazine. 

Prema informacijama lokalnih medija, prozori i vrata stana navodno su zalijepljeni trakom, vjerojatno kako bi prikrili miris leša i smrt žrtve.

“Naknadno smo uhitili 53-godišnjakinju zbog sumnje na ubojstvo”, rekao je javni tužitelj iz Erfurta Hannes Grünseisen i dodaje: “Točne okolnosti smrti sada bi se trebale utvrditi obdukcijom.”

U utorak je kriminalistička policija osigurala tragove na mjestu zločina u zaštitnim odijelima, a ulazni dio stambene zgrade bio je ograđen.

VIDEO: Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Malazan
Malazan
16:31 16.06.2021.

Možda voli taj miris? Cadaver fragrance pour le femme

Avatar Tombstone
Tombstone
15:30 16.06.2021.

Zivjela je pored, ni u kom slucaju s raspadnutim tijelom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije