Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Baranji
Povratak na članak

Majka (82) se branila šutnjom, tražila samo da ju puste na pokop

Muškarac je hitno prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je preminuo u petak popodne

Komentari 7

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:25 26.03.2018.

A di su sada puste udruge???

VL
NA
navi
11:16 26.03.2018.

instambul 0 bodova

VL
NE
Neonacionalist
11:33 26.03.2018.

Čitamo po crnim kronikama kako su sve češći slučajevi gdje žena ubije muža , ili ga teško ozljedi izbode nožem , prebije i sl. evo sad i rođena majka ukokala sina i na sve to se zatvara oči , stalnono se govori o zlostavljanju žena a posve zanemaruje i ignorira zlostavljanjem muškaraca od strane žena ili još gore emocionalno i verbalno nasilje i zlostavljanje koje mnoge žene vrše nad muževima a koje često zna biti i gore od fizičkog odnosno imati dugotrajno teže posljedica , gdje je konvencija o zaštiti muškaraca ili se muškarci koji trpe zlostavljanje trebaju početi izjašnjavati kao žene da bi dobili zaštitu . Problem je opet stereotipa i predrasuda gdje se muškarca kojeg tuče ili zlostavlja žena smatra jadnikom , odnosno izloženi su često podsmijehu , izrugivanju i sprdnji i to je često razlog zbog kojeg mnogi muškarci ne žele prijaviti nasilje koje trpe od žena pa se onda čini kako ga je znatno manje nego li muškaraca nad ženama te u javnost uglavnom isplivaju tek najdrastičniji slučajevi kada eskalira do te mjere da muškarac / partner / a u ovom slučaju i sin završi ubijen ili teško ozljeđen .

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:24 26.03.2018.

A di su sada puste udruge????

VL
BI
biserkablagus4
10:28 27.03.2018.

Daj ne pricajte budalastine, majka kriva hahahaha, koliko j ona puta dobila batine od njega ,nije ga ona ubila bez veze tu se dogadalo nesto vise zar starica od 82 godine koja ima mozda i penziju a sin potrosi na alkohol idrogu smogla je toliko snage da ga ubode nozem jer ona nema sta izgubiti i ona ce uskoro za njim, Onaj ko nije proziveo nasilje od djece nezna kakav je to osecaj ja znam jer imala sam slican slucaj o ne nisam ga ubila nego sam oterala us pomoc policije i suda na ljecenje 3 godine i 7 godina nije ziveo samnom u kuci danas radi i postuje majku placa stan i hranu i sve se dobro svrsilo ali moglo je biti i gore

VL
DU
Deleted user
12:07 26.03.2018.

Obicno je obrnuto, u Hrvatskoj najcesce sinovi izbodu i zakolju majke.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
11:22 26.03.2018.

Ženska poludila kada se je sin protivio njenoj odluci da se uda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.