Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

Zločesti 'djedica' uz prijetnju 'poklonom' opljačkao banku

Djed Božićnjak
Port Orange Police Department
24.12.2013.
u 23:04

Ušao je u banku i na pult stavio paket zamotan kao božićni poklon i predao službenici poruku u kojoj je stajalo da se u paketu nalazi nešto što bi moglo dovesti u opasnost ljude u banci i da traži novac.

Floridska policija traži pljačkaša koji je odnio nepoznati količinu novca u pljački banke u Port Ornageu, piše CNN.  

Zanimljivo je da je pljačkaš bio maskiran u "Djeda Božićnjaka", na glavi je imao crvenu kapu i dugu bijelu bradu, a na oči je stavio sunčane naočale. Ušao je u banku i na pult stavio paket zamotan kao božićni poklon i predao službenici poruku u kojoj je stajalo da se u paketu nalazi nešto što bi moglo dovesti u opasnost ljude u banci i da traži novac. Ona mu je predala nepoznatu svotu novca.

Pljačkaš je paket ostavio na pultu i izašao s novcem te se odvezao u crnom automobilu. Policijskom pretragom je ustanovljeno da se u paketu ne nalazi eksplozivna naprava. 

>>Djed Božićnjak upucan dok je djeci dijelio poklone!

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
22:55 25.12.2013.

hahahah...e stvarno su kreativni ovi pljačkaši...a pred Božić se povećava broj pljački jer troškovi su veliki i ljudi nemaju novca za darove...heh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije