Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovni izazovi života
Povratak na članak

Zlatko Sudac piše za Oluju: Sutra je 
moguće, ako imamo danas

Ako želimo postići nešto Sutra, moramo žrtvovati nešto Danas. Naš narod ne smije staviti na kocku svoje mjesto u povijesti, piše u komentaru za magazin Oluju vlč. Zlatko Sudac.

Komentari 11

Avatar rajetin
rajetin
07:40 09.03.2014.

"Zlatko Sudac piše za Oluju: Sutra je 
moguće, ako imamo danas" Velika misao, nema što! Ja bih još dodao da je prekosutra moguće, ako imamo sutra i tako redom...

VL
KA
kafka
18:35 09.03.2014.

Hmmm ? Rečenica ''Bez borbe, žrtve i odricanja danas nema sutra.'' se ne sviđa većini ocjenjivača. Što je problem? Bez borbe (učenja, rada, napora,...), žrtve i odricanja (štednje, suzdržanosti od isključivo zadovoljavanja vlastitih trenutačnih potreba, davanja drugima naročiti potrebitima,...) danas danas nema sutra. Zar je to danas većini problem? .

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
07:45 09.03.2014.

"Ako želimo postići nešto Sutra, moramo žrtvovati nešto Danas". Nažalost vlč.Sudac piše suviše općenito! Nije sve dobro što svjesno ili nesvjesno želimo postići Sutra, a ako nešto nije dobro Sutra, onda ni žrtva nečega za to Danas nije dobra. Takoako hrvatski narod već dulje vrijeme, vjerojatno već od I.svjetskog rata žrtvuje svoju djecu te je već negdje uoči osnivanja hrvatske države demografski prirast hrvatskog stanovništva pao na nulu, a odonda do danas je stalno negativan. Tu nas ne može spasiti ni europsko okruženje koje je u istoj situaciji, a dolazak novog stanovništva iz drugih kontinenata neće obnoviti hrvatski narod. Ne pišem ovo da bih lamentirao, već samo da vlč. Sudac ne smije, poput hrvatskih političara, prešućivati ovaj problem, već, u najmanju ruku, pokrenuti nešto što će osnažiti želju Hrvata da žive i u svojim budućim generacijama.

VL
DU
Deleted user
09:22 09.03.2014.

Ako zelimo postic nesto sutra onda moramo danas ukrast!To je stvarnost o nasoj maloj naciji .

VL
ZR
Zrakomlat
21:17 08.03.2014.

hehehe, totalno smesna gejcina, kralj.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:33 08.03.2014.

opet je nešto krivo popio...

VL
KA
kafka
17:25 08.03.2014.

Apsolutno točno! Bez borbe, žrtve o i odricanja danas nema sutra. ..

VL
DU
Deleted user
17:24 08.03.2014.

Taj časopis sam kupio 2-3 puta i moram priznati da ima dobrih članaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.