Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO MARIĆ

Zlatko Marić: Moja velebna oaza od 1,7 milijuna dolara na Karibima

sokol marić (1)
Foto: Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/PIXSELL
1/6
22.05.2011.
u 10:30

Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić prije dvije godine kupio je zemljište uz more. Gradnju raskošnog zdanja završio je ove zime. Susjedi su mu Bruce Willis, Keith Richards i Donna Karan

Djevičanski bijela vila okružena je visokim palmama, bazenima i teniskim terenom. Ispred vile su prekrasna pješčana plaža i tirkiznoplavo Karipsko more. A u vili? Zlatko Marić! Vlasnik prve i najveće zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj u protekle je dvije godine sagradio svoju karipsku oazu, koju je ekskluzivno otkrio Večernji list.

– Dobar posao na Karibima – tako Zlatko Marić naziva svoju investiciju na Turks i Caicosu, arhipelagu koji spada u Britanska prekomorska područja. – Sagradio sam kuću, koja me stajala 1,7 milijuna dolara, ali nije stvar samo u kući. Širim zaštitarski biznis Sokol Marića na Karibe. Upravo dovršavam preuzimanje male zaštitarske tvrtke na Turks i Caicosu – kaže Zlatko Marić.

>>Cijeli tekst o carstvu Zlatka Marića na Karibima pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Komentara 163

SO
Somelier
08:53 24.05.2011.

Sada financijske službe imaju naj lakši posao. Preračunati dolare u Kune i provjeriti koliko je poreza uplačeno srazmjerno toj svoti. Tako se radi u EU. Baš me zanima zašto novinari ne istražuju dali je na te milijune kuna plaćeni porez. Njima je interesantno što jedan \"sirovina\" iznosi novac iz Hrvatske i gradi vilu uz poznate glumce.Jad i bijeda.

OB
-obrisani-
10:36 22.05.2011.

Ha,ha,ha. A decki nemaju sto za obuc.

OB
-obrisani-
08:04 23.05.2011.

Tko su vlasnici zaštitarskih firmi? Lopovi, mafijaši, kriminalci tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije