Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP
Povratak na članak

Komadina: Unutarstranački izbori ocijenit će moje političko iskustvo

Podsjetio je kako je on punih 25 godina u stranci, a svoje iskustvo nije želio sam za sebe procjenjivati

Komentari 11

DU
Deleted user
17:01 19.01.2016.

Sa Milanovićem će te ostati u stanju kao i Hrvatska nakon 4 godine njegove vladovine,opustošeni i podjeljeni!

VL
TV
tv5378
17:04 19.01.2016.

Koja je veza izmedju drugog mirovinskog I izbora u SDP-u,zasto ujek ista pitanjaLinic,Kolaricka.....nedostatak ili manjak inspiracije?Milanovicu,spremaju ti pakao,onaj isti pakao koji si ti obecao DK I Mostu.Gdje ces sada jadni Milanvicu?Da li se je isplatilo,glavo pametna,biti na vjetrometini sam I napusten?

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:46 19.01.2016.

Nešto smrdi u vezi ove Komadine, još ga niti jedan partijski drugar nije nazvao štakorom, frustriranim, ustašom, ustašoidom i slično.

VL
DU
Deleted user
18:28 19.01.2016.

predebeo si ti da vodis jednu dinamicnu stranku.

VL
KV
kronicar.vremena
18:54 19.01.2016.

ISKUSTVO - Svi mi imamo nekoliko iskustava koja, doslovno, "brusimo" iz dana u dan, čak i više puta dnevno. Jedno od njih je - brisanje guze guz papirom. No i pored tog našeg cjeloživotnog iskustva u brisanju guze, PONEKAD nam nam se desi da nam prst "prođe" kroz papir i završi gdje nismo htjeli....... E vidiš Komadina, nije iskustvo ono što trebaš gurati u prvi plan.....

VL
DU
Deleted user
17:47 19.01.2016.

Mislim da Komadina ne bi dobio prolaznu ocjenu za pisanje srednjoskolskog eseja.

VL
AB
abendblatt
17:32 19.01.2016.

Milanovic opet nema nikakve vizije razvoja SDP-a, on i u ovoj kampanji blati protivnika, isto kao sto ljude plasi sa HDZ-om tako pokusava poniziti Komadinu. za takav rad jedina nagrada je vritnjak Milanovicu.

VL
AN
Anamarija10
00:02 20.01.2016.

Milanović na čelu ESDEPE ja je garancija nama Hrvatima koji volimo Domovinu da ćemo uvijek imati desnu vladu. Vas je kaznio dragi Bog i izgubili ste sve izbore, što je svima jasno osim izgubljenom Zoki

VL
SO
Somelier
07:28 20.01.2016.

Komadina je labilan a to je dokazao da je bio ministar sa naj kračim stažom. Tko god zasjeo na čelo te komunističke partije ne će se promijeniti ništa dok se ne nađe reformator koji će taj SDP reformirati u Socijal Demokratsku Partiju Hrvatske a to će uspjeti ako: Se odreknu Gordane Grbić koja je zahtjevala da se kod knstituiranja Hrvatskoga Državnoga Sabora svira Jugoslavenska himna. Ako se odreknu onih koji su napustili sjednicu kada se proglašavala neovisnost Hrvatske države i nazvali HDZ strankom opasnih namjera. Ako se odreknu zločinca Tita. Ako se odreknu Regiona i budu pravi Hrvatski socijaldemokrati. Ako prestanu napadati crkvu kao što su to radili u Jugoslaviji. Ako se prestanu na predizbornim skupovima poistovječivati sa Jugoslavijom i pjevati komunističke i partizanske pjesme. Pogotovo hvalospjeve zločincu Titu. Ako se odreknu sada već bivšega premijera kojemu je Tito bolji od Tuđmana. Eto sa takovom socijaldemokratskom strankom moglo bi se surađivati. Samo recite mi tko je u današnjem SDP-u sposoban to reformirati jer bi se morao odreči više od pola ljudi.

VL
DU
Deleted user
11:02 20.01.2016.

I tak si ja mislim o ovoj priči sa "iskustvom". I mislim si, znam jednog lika koji radi 30 godina već na poljoprivredi.

VL
SI
siskic
17:24 19.01.2016.

komadina, tvojoj pobjedi najviše se raduju hdz-ovci. u kombinaciji sa rajkom i berom, sdp-e je osuđen na propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.