Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko komadina

Nisam znao da Milanović dolazi na Belu nedeju

25.05.2015., Zagreb - Na Iblerovom trgu, u sredisnjici SDP-a, odrzalo se predsjednistvo stranke. Zlatko Komadina.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
06.10.2015.
u 08:22

"Da sam znao, netko od zamjenika ili predsjednik Skupštine bili bi ga dočekali jer sam ja bio na Rabu"

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina nije znao da će u nedjelju u Kastav, na tradicionalni sajam mladog vina Belu nedeju, doći premijer Zoran Milanović. Da je i znao, ne bi ga mogao ondje dočekati jer je bio na Rabu.

– Nisam imao informaciju o dolasku premijera, ni iz njegova ureda ni iz Grada Kastva. Da sam znao za njegov dolazak, netko od zamjenika ili predsjednik Skupštine bili bi u Kastvu jer sam ja bio na Rabu, na konvencijii SDP-a – kazao je jučer Komadina. 

>>Inventura 4 Milanovićeve godine: Spavanje, knock-down pa u zadnjoj godini buđenje

>>Otkrivamo tko su nositelji HDZ-ovih i SDP-ovih lista po izbornim jedinicama

Komentara 15

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
08:33 06.10.2015.

SDP bi vodio drzavu. A nisu u stanju 10 ovaca kontrolirat za vrijeme ispase. U mojoj firmi vise od pola ministra ne bi moglo raditi ni na porti. HDZ jedini ima program!!!

CR
CROLINDA
08:56 06.10.2015.

Zoran Milanović : - "Propao sam u diplomaciji, vidjet ćemo što će biti u politici. - • "Vlast kvari i stvara imperijalnu oholost kod svakoga." Zoran Milanović Sjednica SDP-ovog Glavnog odbora, 17. ožujka 2012. - "Stručnjaci za finski rat iz Špičkovine ili Vukovine objašnjavaju koliko je bilo mrtvih kao da su ih oni osobno prebrojavali. " Zoran Milanović Odgovor na reakcije zgražanja nakon njegove izjave o Domovinskom ratu kao "građanskom". Hrvatska je slučajna država. "Meni je prošle godine pukla cijev u kući." izjava u Gunji . Imam razumijevanja za one ljude koji su patili u bivšoj Jugoslaviji, ali članovi moje Vlade nisu bili dio tog svijeta." Zoran Milanović tijekom posjeta Hrvatima u Australiji. -Zoran Milanović Hrvatima u Gig Harboru u SAD. Nisam ni znao da postojite .- Možete misliti koliko je sati kada je neko bahatiji od mene. -U partizane su išli školovani a u ustaše i branitelje neškolovani ljudi sirotinja.

BK
branko-kockica
08:40 06.10.2015.

Komadina, znao si točno onoliko tko kada dolazi koliko je tvoja partija znala kada i gdje dolaze migranti, hahahaha. To vam je u partijskoj krvi, u stanju ste predvidjeti događaje maksimalno 2 sekunde, a snalaženje u prostoru vam je ravno snalaženju krepanog skočimiša u Tokiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije