Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stručna pomoć

Zlatko Hasanbegović imenovao je nove članove Kulturnog vijeća!

Zlatko Hasanbegović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
07.07.2016.
u 18:38

Novi članovi su Nikica Barić, Vladimir Lončarević, Lahorka Plejić-Poje, Ervin Jahić i Slobodan Prosperov Novak

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović imenovao je nove članove Kulturnog vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost. Novi članovi su Nikica Barić, Vladimir Lončarević, Lahorka Plejić-Poje, Ervin Jahić i Slobodan Prosperov Novak.

Kulturna vijeća pružaju stručnu pomoć ministru kulture pri provedbi godišnjih i dugoročnih programa javnih potreba u kulturi i pri njihovu financiranju.

Predsjednica dosadašnjeg Kulturnog vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost bila je predsjednica hrvatskog PEN-centra Nadežda Čačinovič, ali je nedavno dala ostavku nezadovoljna ministrovim odlukama o dodjeli sredstava za časopise, otkup i potporu knjiga i književne manifestacije.

>>Možemo li političaru reći da je slabouman ili idiot?

Komentara 30

NA
Nadalinaaa
19:38 07.07.2016.

Ne znam kako ćemo bez Nadežde.

PO
postolar
19:30 07.07.2016.

Bravo ministre,prave ljude ste izabrali,stručnjake a ne stranačke uhljebe kao što su lopovi iz sdp-a napravili.Zahvalna će vam biti naša djeca koja neće učiti iskrivljene laži komunističkih apartida.Samo naprijed,za boljitak Hrvatske !

Avatar Linux
Linux
19:42 07.07.2016.

kandidiraj se za predsjednika hdz-a, imat ces najmanje pola hrvatske uz sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije