Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA STRANKA
Povratak na članak

Zlatko Gregov: '91. je također sve izgledalo bezizlazno, pa smo pobijedili

Zlatko Gregov je prvostupnik ekonomije, iz Zagreba. Oženjen je, otac petero djece. Sa suprugom Zrinkom Gregov, kroz više od dva desetljeća, vodi tečajeve priprave za brak

Komentari 6

KR
kristov
10:49 25.03.2014.

Bravo Zlatko, dobri i dokazani ljudi, borci, s krunicom i božjom pomoći, mogu do vrhunaca. Za tebe znam da si takav i moj glas će biti s vama! Savez za Hrvatsku ima dobre izglede, ne računamo na pobjedu, ali na snagu bez koje se ne će moći složiti vlast svakako. Vremenom će se vidjeti kamo se ide! Dva mandata za EU i 20% za naš parlament za prvu godinu postojanja Saveza bilo bi odlično!

VL
CR
CroHR123
15:23 29.04.2014.

Odličan kandidat. Birajmo konačno ljude koji su cijeli svoj život dokazivali svoja uvjerenja i poštenje, a ne one koji samo tijekom kampanje glume velike poštenjačine i kršćane, a onda nakon izbora rade sve suprotno od onoga što su obećavali. Na listi Saveza za Hrvatsku dva su ovakva odlična kandidata - Ilčić i Gregov. Kojega god se zaokruži, sigurno će vjerodostojnije predstavljati interese Hrvatske od velike većine onih koji nas inače predstavljaju.

VL
CR
CroHR123
15:33 29.04.2014.

Zanimljivo je da dvije stranke koje se obično veže uz svjetonazorske teme zapravo imaju najbolji i vrlo jednostavan gospodarski program. To su Hrast i Obiteljska stranka, a zalažu se za niže poreze i malu i učinkovitu državnu upravu. Koliko god su svi to obećavali, nitko to nije proveo. Razlog je vrlo jednostavan - velikim strankama odgovara velika birokracija, jer u njoj mogu zapošljavati svoje ljude. Rezultat je da svi ispaštamo preko većih poreza, nižih ulaganja i opće propasti društva. Ovakvim ljudima vjerujem da mogu i budu napravili bolje, jer su u svojem djelovanju pokazali da stoje iza onoga što govore, a i nisu političari koji ovise o politici, nego ljudi koji su se ostvarili u "stvarnom svijetu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.