Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zlatko Dalić je suprotnost političkoj Hrvatskoj koja 20 godina bilježi poraze

Iznutra se oteo teroru nogometnih dužnosnika i njihovim interesima, prema vani, prema svim takmacima postavio se kao pobjednik.

Komentari 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:48 13.07.2018.

Ma nakon prve sam utakmice pisao produžite mu odmah ugovor ne zbog rezultata koji se naslućivao nego zajedništa momčadi kao prvo i vidjelo se da imamo natjecateljski duh, isto tako sam prognozirao da komšije lete jer onako loša dezorjentirana igra protiv domoroca nije mogla drukčije završit uostalom i na njihovim se portalu svi slažu jednom nit su momčad nit imaju zajedništva a pogotovo kult reprezentacije jer dok su naši igrači glavni u najjačim klubovima svijeta njihovi se tek vodonoše u osrednjim šta više dodat ?

VL
Avatar patkovic
patkovic
10:22 14.07.2018.

po karakteru fin - tiha voda breg roni

VL
JW
Jim West
22:32 13.07.2018.

Iz uspjeha hrvatskih nogometaša svaki će parazit pokušat izvući nešto za sebe; Kitarovićka je u nedostatku opipljivih uspjeha krenula u Rusiju, biti što bliže nogometašima jer njezini će glasači ionako zaključiti da je ona osvojila svjetsko prvenstvo, ne dečki koji su trčali i davali golove na terenu. Mile, a i ostali desničari, iskoristit će reprezentaciju da se obračunaju, na još jedan kreativan i maštovit način, sa svojim neistomišljenicima. Dalić je uspješan, od 2000., kad počinje hrvatska povijest, demokracija, svi su neuspješni. Tuđman uspješan. Patetično. Nogomet je nogomet, dobar ispušni ventil dok nam HDZ uvodi rad do 67. godine uz manje mirovine. Živ nam ti bio!

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
16:01 13.07.2018.

KOLUMNA Zlatko Dalić je suprotnost političkoj Hrvatskoj koja 20 godina bilježi poraze jer je rođeni Bosanac i pošten i čestiti čovjek.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
21:07 13.07.2018.

Al mora drug "novinar" na sve načine i svaki dan omalovažavati Hrvatsku. Jel ima podlijeg čina nego uopće uspoređivati šport, trenutno nogomet, sa političkim uređenjem, gospodarstvom..., dvije apsolutno različite grane? Dobro da ne tvrdi kak i kašnjenje vlakova ima utjecaj na igru po lijevom boku. ili postotak trica u košarci. Jedino ne kudi Hrvatske kune koje zarađuje na ovaj način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.