Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ ISTRAGA

Zlata Hrvoj-Šipek i Vanja Marušić, žene koje 'preslaguju' Vladu

21.02.2022.
u 06:27

Glavna državna odvjetnica ignorira Plenkovića kako bi dokazala neovisnost. Bila se dovela u nezgodnu situaciju kada je ispalo da spašava HDZ i Žalac

Komentara 77

Avatar Ćipo Bursać
Ćipo Bursać
08:06 21.02.2022.

Gdje bi bili Mrak Taritas i Zoran po ovim kriterijama, sigurno ne gdje su danas!? Protiv Zoranova ministra Jakovine tri optuzbe cekaju na zastaru u ladicama Zoranova DORHA.

Avatar Bruno
Bruno
13:50 21.02.2022.

Tako ti je to kada Plenković kontrolirala pravosuđe pa ti USKOK u subotnje jutro u kuću uđe ...(Inače glasnogovornik USKOK-a se zove Sergej Abramov 🤣...To mene asocira na predsjednika Pantovčaka koji se zove Zoran RasPutin...🤣)...

Avatar kozorog
kozorog
07:44 21.02.2022.

zanimljivo da kad je sdp bio na vlasti, to se nije događalo. prijave protiv npr. linića su ostale u ladicama, otišle u zastaru, a da nitko iz suda i policije nije snosio odgovornost. tolko po hdz-u bacamo kamenje, da kontrolira ovo, ono, a kad vidiš, baš njega kad je na vlasti, policija izvlači. anki taritašovoj se to nije događalo, ona je sve sređivala u 4 oka, bez pisanog traga, a ovi hdzovci, mlađahni, neiskusni, si šalju poruke, mailove, u kojima navijaju za neke svoje igrače. ej, radi se o smiješnim novcima, koje bi ionak dobili. tolko vike oko vjetroelektrana, a ni slova o vrdoljaku koju je kroz vladu, zokijevu, u zadnjoj minuti progurao da vjetroelektrane uzmu većinu snage koja se nudila za poticaje. šteta u milijardama kuna, a vi napadate samo rimčevu josipu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?