Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reportaža
Povratak na članak

Život na ukrajinskoj bojišnici - civili kao zarobljenici rata

Reporterka Golineh Atai, koja je za svoje izvještavanje iz Ukrajine nedavno proglašena njemačkom novinarkom godine, bila je na bojišnici i razgovarala s borcima i civilima obiju strana

Komentari 48

BF
brkonja fra brkati
15:16 26.01.2015.

Ukrajincima bi prvi potez trebao biti javno vješanje kriminalca Jatsenjuka.

VL
Avatar Serbinovo
Serbinovo
12:28 26.01.2015.

NATO u panici, sutra hitan sastanak zbog poraza koje trpi ukrajinska vojska... SAD u žurbi, traže primirje u Ukrajini: Vojska Novorusije nezadrživa na svim frontovima

VL
RA
Rangostar
10:01 26.01.2015.

Kod nas je slićno... mama podgrije u šerpici graha i posoli pola glavice luka a kćerka odnese tati u kladionicu... a i to je žestoka bojišnica.

VL
KO
kojesta
11:34 26.01.2015.

u ukrajini navodno ide vojska od kuce do kuce i mobilizira na silu vojnike. mnogo je mladih tako pobjeglo, gje - u rusiju. navodno ih je pobjeglo vec preko 10.000 koji ne zele u ukrajinsku vojsku. sramota za rezim.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:00 26.01.2015.

Gdje god Ameri dodju uslijedi gradjanski rat: Afganistan, Pakistan, Irak, Sirija, Jemen, Egipat, Libija a da ne spominjemo bivsu Jugu koja je nakon "posjete" James Baker i Warren Zimmermana eto tako slucajno uletjela u rat. Svaka slicnost je slucajna, i tako 7 puta. Ha, ha, ha....

VL
AD
adrian24
12:30 26.01.2015.

Jevgenij Iščenko, čovjek, kojeg nazivaju "gradskim vladarom" na 5:12 je bio gradonačelnik Prvomajska (lice se vidi na 5:19) kojeg su ljudi voljeli jer im je pomogao preživjeti u ratnom razdoblju. Ukrajinski diverzanti su ga izbliza zajedno s 3 volontera ubili prije 3 dana. Jučer, 25.01.2015. je bio posljednji ispraćaj.

VL
LK
L@k@konjic@
09:58 26.01.2015.

A gdje je snimak ruskih vojnika sto ulaze na tuđi teritorij!!!

VL
Avatar Serbinovo
Serbinovo
12:44 26.01.2015.

UKRAJINCI I AMERIKANCI TRAŽE PRIMIRJE ZBOG PORAZA: Ukrajinci gube Tonjenkoje i Krasnogorovku<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Međunarodni posmatrači uočavaju narastajuću paniku u Kijevu zbog uspešne kontraofanzive separatista oko Donjecka. Za samo nedelju dana borbenih dejstava, partizani su ukrajinskim jedinicama naneli težak poraz. Ukrajinske snage snage u Donbasu imale su ogromne gubitke, vojnici su demoralizovani, njihovi komandiri izgubljeni i ne mogu da stave situaciju pod kontrolu. Ukrajinska vojna komanda ozbiljno strahuje od mogućnosti da njene jedinice budu opkoljene kod Debaljceva i u nekim drugim rejonima. Situaciju otežava to što su rezerve armije i nacionalne garde faktički iscrpljene… Situacija je kritična, ali se oficiri boje da predsedniku Porošenku iznesu realno stanje stvari na jugoistoku zemlje i skrivaju od njega razmere katastrofe. Šef države je, kao i ranije, uveren da je situacija pod kontrolom i nada se da će – i u slučaju realne pretnje vojnog poraza – još uvek imati šansu da zamoli zaštitu Zapada”.

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
14:10 26.01.2015.

Prije petnaest dana USA poslati vojne obroke u Ukrainu. Vrijeme je da pošalju nekoliko bala čistih gaća za huntu.

VL
DU
Deleted user
21:58 26.01.2015.

vidim i dalje se skupljaju ruski plaćenici iz srpskih okolnih entiteta na hrvatskim portalima i šire ruske laži. Rubalj vam tone dečki plaća se smanjuje uskoro će bit samo za suv pasulj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.