Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka osumnjičenog S. Š.

Život mu je uništen jer je štitio prijatelje!

22.10.2008.
u 21:32

Da nije štitio prijatelje, vjerojatno bi se izvukao s uvjetnom kaznom. A ovako... Zbog pompe koja se digla oko ovog slučaja, s punim pravom, moj će sin sad nadrapati iako nesretnog Luku Ritza nije ni taknuo – govori majka S. Š.

Sa sinom proteklih mjeseci nije razgovarala o slučaju Luke Ritza, drhtavim glasom govorila je majka. Jedini signal da s njenim djetetom nešto nije u redu, kazala je, bilo je njegovo ponašanje: samo je šutio i gutao.

Jesu li takvu unutrašnju torturu proživljavala i ostala četvorica huligana, nije poznato. Svi susjedi s kojima smo razgovarali, kazali su da nikada nisu primijetili ništa čudno ili sumnjivo.

– Vidio sam ga prije dva dana, došao je u moj dućan, kupovao kao obično. Fakin kao i svaki drugi – kazao je susjed osumnjičenog J. J. iz Zapruđa. I susjeda R. L. svjedoči da je mladića vidjela unazad nekoliko dana, ali da ništa čudno nije primijetila.


S. Š. na MySpaceu:

Zovem se S. Š. dolazim iz ZG-a!!! Volim sve što vole mladi... Mrzim laganje, ogovaranje i vrijeđanje drugih ljudi. Obožavam izlaske, lude provode, borilačke sportove i naravno cure. Slušam raznu glazbu. Slusam i Rap to mi je onako opuštajuće i zabavno. Bavio sam se osam godina džudom i šest mjeseci tajlandskim boksom... Trenutno se ničim ne bavim (neda mi se). Moj idol je Mirko Filipović (Cro Cop) on je svoj život posvetio borilačkim vještinama i uspio u tome!!! Moj životni cilj je da uspijem u sportu i nađem dobar posao. Imam čudan karakter... Moje mišljenje i namjere ne može nitko promijeniti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije