Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovatorica godine
Povratak na članak

'Živjela sam u Caritasu, jela tost. Slomila sam se kad je tata imao infarkt, no tad su me profesori ‘prošvercali’ pod studenta iz EU'

Riječanka s hrvatskom i britanskom putovnicom i adresom u Švedskoj radi za moćne kompanije i kaže da bi željela surađivati s Rimcem

Komentari 17

DI
Diesel
15:01 14.03.2017.

Bravo djevojko, ponosimo se sa tobom. Samo nastavi, zelimo ti mnogo novih uspjeha.

VL
DU
Deleted user
15:18 14.03.2017.

Draga gospodjo, predivno i impresivno. Na pravom ste putu, nemojte skretati sa njega i vracati se natrag... osim gubitka vremena i gorkog razocaranja , ocito niste dobrodosli u zemlju u kojoj ionako nemate ni sa kime razgovarati na istom nivou jer tu vise takvih ljudi nema. Potjerani su. Ono malo pametnih i postenih zavuklo se u svoje besmislene zivote i vise niti ne reagira. Kome, zasto? Pitam se ponekad da li je ista od one stare skole casti i svih onih divnih ljudskih vrednota ostalo na ovoj Zemlji. Njeguje se u ponekoj obitelji , u vrlo zatvorenom krugu , ali globalno , Zemlja je postala vrlo ruzno mjesto za zivjet. Ponosni smo na Vas , Vi ste kao biser koji bi trebala cuvati i njegovati Vasa rodjena zemlja...ali, eto, vidimo i sami. Prepoznali su znalci i stranci. Puno, puno srece i osobnog zadovoljstva .Bila je privilgija , nakon dugo vremena, procitati jedan tako krasan i inspirativan interview. Hvala sto ste na ponos nasoj Hrvatskoj !

VL
NO
nonasur
15:11 14.03.2017.

Bravo! Stoput bravo!

VL
MO
mijo osijek
20:25 14.03.2017.

Pročitao sam prva dva koment<ara, ali nakon ova drga dva prelazim dalje i to bez komentara, nam ga!

VL
NA
narod1
21:14 14.03.2017.

Pa ova je kao broj Jedan iz Alana Forda, sve ih zna i svi je traže. A na Google je i nema baš

VL
PI
pistaljka
22:31 15.03.2017.

Kakav dragulj, kakav biser!! Kako je divno i spasonosno, u današnjem vremenu općeg očaja u našoj dragoj Hrvatskoj, čuti uistinu dobru vijest, kao što je ova o divnoj divi Micheli Magaš (je li kršteno ime Michela ili Michaela, svejedno?). Ne čudi me da su poduzetnici izvan Hrvatske prepoznali talente mlade Hrvatice i plače mi se kada vidim da naše hrvatske "elite" (kakvog jezičnog apsurda!), zabavljene "poduzetništvom" grabljenja, nisu primjetile ovaj Bogom dani dar Hrvatskoj i svijetu. Michela je uistinu dragulj stoljeća, no Hrvatska je puna sličnih sposobnih i dragocjenih ljudi, kojima nije dozvoljeno da dođu do izražaja u svojoj vlastitoj domovini, i to samo zato što nam neprijatelj, manji ili viši, ali neprijatelj vlada našom Lijepom, od usmrćenja dr Franje Tuđmana, pa nažalost, do dana današnjega. Hrvatska nema šanse sa ovakvom političkom, sudskom, medijskom i kulturološkom epidemijskom gubom. Hrvatsku može samo spasiti "aka Čaušesku" lustracija. Sa bolešću nema kompromisa. Bolest i guba se mora izolirati i odstraniti ako se želi živjeti. Hrvatska ima svoje ime, svoje vlastito ime, ali nema vlasti nad svojim narodom i svojom državom, Hrvatska je okupirana, njome vladaju svjetski đavoli posredstvom domaće pete kolone.

VL
Avatar TucTuc
TucTuc
22:07 14.03.2017.

Prvo reklama u yutarnjem a sada u vl... Tko to placa? I tko ovu gura?

VL
Avatar commentator
commentator
18:22 14.03.2017.

Želi lijepo ispasti na fotografijama u medijima, misleči da je crno invogue, uskočila je u crnu monduru tipa svečenik, čak i držanje ruku djeluje uzvišeno, a tek frizura, ošišana ravno u krug, samo joj fali tonzura.

VL
DU
Deleted user
11:10 16.03.2017.

Ali nam zato u EU parlamentu sjedi pendrekusa s 8 razreda skole i kursom od 6 mjeseci za policajca..............

VL
DU
dubravko.ugor
18:25 14.03.2017.

''Usta moja hvalite me kad već nitko drugi ne želi.''

VL
DU
Deleted user
15:17 14.03.2017.

Tko je Rimac? Cim se on bavi? Je ima firmu? Koliko poreza placa godisnje? Jel rentabilan?

VL
DU
Deleted user
15:34 14.03.2017.

Pa to je startup. Koje inovacije... bas cudno... Cim sam procitao zeli raditi sa Rimac, bilo je sve jasno... Kako je nastao ovaj epp.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.