Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLOG PROSINCA

Bandić je prije dva mjeseca u emisiji na radiju rekao: 'Umrijet ću kao gradonačelnik'

Zagreb: Otvorena novoobnovljena tržnica u Španskom
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
28.02.2021.
u 16:44

Ja sam mu u šali tada rekla da ćemo onda ovu emisiju reprizirati kada umre, govori urednica HRT-a Radio Sljeme Baran

U posljednjem intervjuu kojeg je preminuli gradonačelnik Bandić dao za radio HRT Sljeme u emisiji Purgeraj, rekao je kako će ''umrijeti kao gradonačelnik''.

- Ja sam mu u šali tada rekla da ćemo onda ovu emisiju reprizirati kada umre. Pa ju danas zaozbiljno repriziramo, na Radio Sljemenu u 11.30, kazala je urednica HRT-a Sljeme Tanja Baran na Facebooku.

- Dotepenec koji se svojski trudio živjeti svoj purgeraj. Prijepori oko njega ostat će u prošlosti. A živjet će činjenica da je iza njega 6 gradonačelničkih mandata, nadodala je.

Bio je osebujan, zanimljiv, svoj. Milan Bandić. Dotepenec koji se svojski trudio živjeti svoj purgeraj. Prijepori oko...

Objavljuje HRT Radio SljemeNedjelja, 28. veljače 2021.

Baran je i izrazila sućut njegovoj obitelji i najbližim suradnicima te mu zahvalila na cjelokupnoj suradnji koju je ostvarila s njim za vrijeme njegovih mandata, ali govori kako nije bilo lako.

- Nahodali smo se mi novinari Radio Sljemena za njim do mile volje... Morali smo. Tempo po Zagrebu bio mu je nevjerojatan, govori.

 

Tko je Jelena Pavičić Vukičević? Bandić joj je vjerovao i sada će voditi Grad do izbora. Čeka ju teško razdoblje

Komentara 2

GL
glog
17:35 28.02.2021.

U Zagrebu jedan Hercegovanac manje ...

DU
Deleted user
17:00 28.02.2021.

Drago mi je da mu se ispuniola želja da postane doživotni gradonačelnik, žao mi je samo što je morao tako dugo čekati. Bilo bi bolje da mu se želja ispunila prije 20-tak godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije