Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isusovac pater Ike:
Povratak na članak

'Živio sam s obiteljima u kućama veličine kokošinjca, a njihova djeca završe fakultete'

Isusovac Ike Mandurić o životu na Filipinima i zašto je morao otići daleko od Hrvatske...

Komentari 8

DU
Deleted user
10:38 30.05.2019.

nije svar u tome završiti fakultete nego treba imati nku profesiju te znati taj posao. Građevinski inženjer a ne usuđuje se graditi i nema plan, strojasrki inženjer a nema pojma o thermodynamici ili vibracijama, doktor medicine a nekako se provukao, ekonomista da bi radio kao prodavač itd... uvijek je bolje biti obrtnik ali voliti i znati taj posao.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
10:40 30.05.2019.

Kaj se Balaševića tiče, bil je potpuno u pravu. Đole je odličan kantautor, ali istodobno i veliki manipulator. Pater Mandurić ga je nazval prilivodom, a to najbolje opisuje Balaševićev karakter

VL
LJ
ljeto90
10:29 30.05.2019.

S druge strane, premda je to kršćanska zemlja, vrlo su podložni korupciji i ima mnogo kriminala, prostitucije, droge, razbojstava, premda Filipinac po prirodi nije takav. Zemlja je vrlo nesređena, u velikim je problemima, ali u posljednje vrijeme stanje se popravlja – veli p. Ike, kojega je ipak duboko dirnulo siromaštvo te zemlje. 90%katolici.

VL
SA
sani1
10:08 30.05.2019.

A i ovog lika mi je puna kapa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.