Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid:

'Milanović nije nesposoban. Pravi se lud i pogoduje bankama'

Živi zid
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
17.03.2015.
u 12:36

Živi zid napao je premijera optužujući ga za pogodovanje bankama

Živi zid, nevladina organizacija koja se bori protiv deložacija, napala je premijera Zorana Milanovića optužujući ga za pogodovanje bankama.

- Često se za Milanovića kaže da je nesposoban, ali to je laž, on itekako zna za problem tajnih deložacija, ali se pravi lud. Ne zbog svoje nesposobnosti, nego zbog zloće i pogodovanja bankama  - objavio je Živi zid na svom službenom Facebook-profilu.

- Ako se obitelj Cvjetković izbaci tajno na ulicu, to će biti sramota ne samo za njega i njegovu vladu, nego i za sve one koji ju svojim glasovima podržavaju. Zaboravite priče o "manjem zlu", SDP je zlo kao i HDZ i imaju identičan plan uništenja naše zemlje i osiromašenja našeg naroda - poručuju iz Živog zida.

Deveteročlanoj obitelji Tihomira Cvjetkovića čeka deložaciju iz svog doma u Mogilskoj 5 na zagrebačkom Bukovcu. U nadi da će spriječiti deložaciju obitelj je organizirala prosvjedni skup pod nazivom "Krik za pravdu".

>> Deveteročlana obitelj Cvjetković čeka deložaciju, podršku im pružili prosvjednici

>> Sud o deložaciji Cvjetkovića: Unatoč presudama odbijaju predati kuću kupcu

Komentara 27

MP
mku.privat
13:50 17.03.2015.

Gdje je u toj citavoj prici vlastita odgovornost pojedinca koji je uzimao kredit, znaci posudi novac, a drzava nek plati. Tko bih vas sve naplatio: satorasi, zivi zid, penzioneri sa pedeset, otpremnine, zastupnicke mirovine..... I cudimo se zasto nam vlastita djeca odlaze iz Hrvatske! Sramota!

MP
mku.privat
14:02 17.03.2015.

Tko te prisiljava uzeti kredit od banke za novi auto, kucu..., pa zar su onda svi krivi osim doticnog koji nije znao procjeniti vlastite mogucnosti! I tko veli da dotican(kre..en) mora imati vlastiti stan, zar ne moze zivjeti u podstanarstvu kao i pola Europe! Tko ce u buducnosti htjeti poslovati u ovakvoj drzavi?! Ovo nema nigdje u svjetu!

AN
anticenzura
13:10 17.03.2015.

Hrvatskom ne vladaju politicari nego EU banksteri. Naravno da i HDZ-evci i SDP-evci rade za EU bankstere, pljackaju i rasprodaju nacionalno bogatstvo narodu. To sto se oni kobace oko ustasa i partizana, to je samo predstava za neuki puk, oni su u vrhu svi slozni i svi isto misle, i zajedno pljackaju naciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije