Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje prijavom

Živi zid se požalio: Moramo raditi sa ljudskim šljamom, član stranke radi cirkus na ministarstvu

Zagreb: Konferencija za medije Kluba zastupnika Živog zida o Imunološkom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
04.12.2016.
u 11:00

- Pa kad novinari po tisućiti put pitaju jesmo li osnivali novu stranku zbog novaca - NE. Osnivali smo je radi mira, da možemo raditi za ljude i s ljudima, a ne se baviti pohlepnim, lažljivim i podmuklim ljudima koji nisu uložili u Živi zid ništa - tvrde iz stranke

Stranka Živog zida požalila se na društvenoj mreži da radi s "ljudskim šljamom". Spomenuli su da je Siniša Gabrić prije nekoliko mjeseci radio skupštinu sa nekoliko nepoznatih ljudi i par bivših članova gdje je sebe postavio za predsjednika Živog zida. MU je to odbiom ali tada je krenuo, kažu, cirkus na ministarstvu.

- Od jučer dobivamo dojave da onaj s početka priče, Siniša Gabrić, danas opet organizira skupštinu Živog zida. O tome nije obaviješten ni Glavni odbor stranke, ni supredsjedništvo, ni šef stranke, niti prava skupština. Naravno, ministarstvo će opet morati rješavati takve cirkusarije i opet se moramo baviti glupostima.

Pa kad novinari po tisućiti put pitaju jesmo li osnivali novu stranku zbog novaca - NE. Osnivali smo je radi mira, da možemo raditi za ljude i s ljudima, a ne se baviti pohlepnim, lažljivim i podmuklim ljudima koji nisu uložili u Živi zid ništa, ali se na sve načine pokušavaju dokopati stranačkog računa i imena. Živi zid danas nema nikakvu skupštinu. Imati će je onog trena kad naši pravnici na ministarstvu dovedu stanje u red, nadamo se kroz koji tjedan - napisali su.

>> Pernar došao pred pučku kuhinju pa ga napala žena: 'Što me snimaš, majku ti...!'

Ključne riječi

Komentara 11

TR
TrvtkoKomadina01
11:59 04.12.2016.

A zašto novinari po tisućiti put pitaju jeste li osnivali novu stranku zbog novaca ? Zato što je to jasno !

SO
sokreta
12:20 04.12.2016.

da vidimo sta logika kaze...a logika akze sljedece: ako imas sljam u stranci, iskljucis ga. ako je navodni sljam u stranci brojniji.....niste li vi onda sljam?

GM
Gusta magla
12:22 04.12.2016.

Samo im je do novca i stalo....pitajte Pfalficu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije