Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

Živi na račun Večernjeg lista godinu dana

Živi na račun Večernjeg lista godinu dana
Foto: VL
28.03.2019.
u 14:00

Nagradna igra „Živi na račun Večernjeg lista godinu dana” počinje 29. ožujka 2019. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen nagradni kupon, a traje do 5. travnja 2019.

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE
„ Živi na račun Večernjeg lista godinu dana“

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva „Živi na račun Večernjeg lista godinu dana”.

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list.

Članak 3.
Nagradna igra „Živi na račun Večernjeg lista godinu dana” počinje 29. ožujka 2019. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen nagradni kupon, a traje do 5. travnja 2019.

Članak 4.
Fond nagrade u nagradnoj igri „Živi na račun Večernjeg lista godinu dana” ukupno iznosi 50.000 kuna s PDV-om, a čini ga:

  • 1x 50.000 kuna na potrošačkoj kartici

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od petka 29. ožujka 2019. do utorka 2. travnja 2019. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. Od srijede 3. travnja do petka 5. travnja bit će objavljen i džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 5 različitih nagradnih kupona (ili nagradne kupone i džoker kupone). Tako sakupljenih 5 kupona čitatelji - kupci trebaju ispuniti osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Živi na račun Večernjeg lista godinu dana”
p.p. 927
10001 Zagreb

Pošiljke sa 5 ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 15. travnja 2019. u 12h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Članak 6.
Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u ponedjeljak 15. travnja u 14h. Izvući će se 1 dobitnik slučajnim odabirom. Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada te o tijeku javnog izvlačenja vode zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri.

Članak 7.
Dobitnik nagradne igre „Živi na račun Večernjeg lista godinu dana” bit će objavljen u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 8.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljenu nagradu u nagradnom fondu i jamči dobitniku isporuku nagrade.

Članak 9.
Dobitniku nagradne igre, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 10.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

Članak 11.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.
Sudionici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena.

Članak 15.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Zagreb, 20. ožujka 2019. 
Večernji list d.o.o.
Dražen Novak
Voditelj promocije

 

KLASA: UP/I-460-02/19-01/178
URBROJ: 513-07-21-01-19-2
Zagreb, 27. ožujak 2019.

Sretni dobitnik je 
g. Slavko Marušić 

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije