Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki x factor

Žiri šokirao kilažom od 245 kg, no onda ih oduševio sjajnim glasom

Freddie Combs (1)
Screenshot
28.09.2012.
u 12:24

Freddija Combsa na pozornicu je u kolicima dogurala njegova supruga. Zbog kilaže od 245 kilograma ne može se kretati. Kada je zapjevao, svi su se šokirali

Svećenik Freddie Combs prvo je šokirao žiri američkog "X Factora" svojim stasom pojavivši se na pozornici u kolicima budući da se zbog kilaže od 245 kilograma ne može kretati. No, čim je zapjevao, oduševio ih je sve, kako publiku tako i žiri u kojem sjedi i popularna Britney Spears.

Naime, 41-godišnjaka iz Tennesseeja u Sjevernoj Karolini na pozornicu je u kolicima dogurala njegova supruga Kay. Žiri ga je prvo čudno gledao, piše Daily Mail, no kada je zapjevao 'Wind Beneath My Wings' Bette Midler, ostali su bez riječi.

– Ja ne vjerujem da zaslužuješ biti zaglavljen u tim kolicima. Ja ću vas podržati ako se vratite – rekao mu je član žirija Simon Cowell te mu dao svoj glas.

Freddie je 2009. težio čak 417 kilograma i bio je blizu smrti. No krenuo je na dijetu i naporno vježbao te je uspio izgubiti 182 kilograma.

– Bio sam prikovan za krevet i moja se glazba nikada nije čula. Moj je najveći san dati nadu ljudima kao što sam ja. Nadam se da će suci dati priliku debelom čovjeku – rekao je 41-godišnjak.  

Ključne riječi

Komentara 4

IP
info_punkt
13:08 28.09.2012.

čovjek je izgleda debeo čak i za američki prosjek...

TH
TheDarkSideOfTheMoon
13:22 28.09.2012.

Hebote, teži je od bolida F1

AM
a_morte_i_rossi
14:18 28.09.2012.

ima glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije