Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Vladi Srbije
Povratak na članak

Žigmanov: Sazrela je svijest o potrebi suradnje Srbije i Hrvatske

Žigmanov je rekao da su eurointegracije jedan od prioriteta srbijanske vlade i da pozicija i iskustva Hrvatske u tome mogu biti od koristi, jer je stvoren prostor da se u tom pogledu proširi suradnja dviju vlada

Komentari 4

VA
vadis1
20:58 29.01.2023.

Je li srbijanske ili srpske Vlade? Zamislite kad bi nasu Vladu netko zvao hrvatijanska?

VL
BL
blackeder2022
17:45 29.01.2023.

Sastale su se dvije državne delegacije ministarstva vanjskih poslova R Hrvatske i R Srbije.Je li tu što neobično?Ne.Za konferencijskim stolom jedna nasuprot druge bile su obije delegacije,s desne strane državna zastava R Hrvatske i njezina delegacija, s lijeve strane državnaa zastava R Srbije s svojom delegacijom.Je li tu što neobično,odnosno sramotno?Sam raspored,dekoracija odnosno tehnički dio ,ne.Onda ,što je tu neobično odnosno sramotno?Sramotno je to što je s strane stola nasuprot delegaciji R Hrvatske ,zajedno s delegacijom R Srbije u sredini stola uz Dačića sjedio zastupnik hrvatskog Sabora , Pupovac.Ako je on bio dio delegacije onda je trebao sjediti s strane stola s Hrvatskom delegacijom,a ako nije onda znači da imamo u saboru nelojalnog sabornika kojimradi u interesu strane države ,i logično ,njezinih službi,jer predstavlja ne R Hrvatsku i njezine državne interese,već kako se i vidi ,interese strane države odnosno R Srbije.A mi se čudimo što hrvatski policjci dobivaju poziv za služenj vojske u R Srbiji.Pa čije če ti ljudi interese zastupati,hrvatske,neće jer su oni državljani strane zemlje i logično je da zastupaju i rade za službe zemlje koju smatraju svojom domovinom,odnosno otadžbinom.

VL
XA
xaron
22:09 29.01.2023.

Od te “ suradnje “ mi nemamo nikakve koristi.

VL
GI
gira
17:51 29.01.2023.

Opet teoretičari zavjere došli na svoje. Žigmanov je naj manje izbran da brine o hrvatskoj zajednici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.