Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE NADANU VIDOŠEVIĆU
Povratak na članak

Zidić: Ne mogu reći koliko je novca Vidošević uložio u zbirku

On je iskazivao o Vidoševićevoj zbirci umjetnina, koja broji oko 500 slika, skulptura, amfora, incunabula...

Komentari 2

Avatar istovari
istovari
14:24 30.08.2018.

Da nije Vidoševića neki Hrvati nikad ne bi čuli za Bukovca, Vidovića, Babića, Kraljevića, Becića... eto bar neke zasluge dotičnoga za kulturu koja je u Hrvata na izdisaju...

VL
RI
rightside
17:03 30.08.2018.

pa ovako, s obzirom da ta stvar jos uvjek nije zavrsena,ne vidim bas da bi mogla i bit,, mislim da bi bilo bolje osudit sve suce i istrazitelje i njihove suradnike,,pa ove u dorhovima uskocima, ma svakog ko ima veze sa ovim slucajem, u zatvor pa nek se tamo razracunavaju zasto nisu nista napravili, zasto su otezali s tim, itd itd,,mozda bi se njihovi nasljednici zamislili kad drugi put budu vodili neciji postupak i po necijoj zelji.. a tako nesto nece moci do kraja "odradit")))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.