Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Treba odstupiti'

Zgrebec o Lovrić Merzel: Stranka će povući potez ako ona ne bude

'12.10.2010., Markov trg, Zagreb - U saboru odrzana sjednica povjerenstva za privatizaciju Ine. Dragica Zgrebec. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
04.04.2014.
u 12:57

Marina Lovrić Merzel je uhićena u srijedu, a jučer joj je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela

SDP-ova potpredsjednica Sabora Dragica Zgrebec kazala je danas da bi sisačko-moslavačka županica i članica Predsjedništva SDP-a Marina Lovrić Merzel trebala odstupiti sa svojih dužnosti.

– Mislim da treba odstupiti, a stranka će povući potez ako ona to sama ne učini – kratko je Zgrebec komentirala najnoviju aferu koja trese SDP.

Podsjetimo, Marina Lovrić Merzel uhićena je u srijedu, a jučer joj je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

>> Novi udarac Milanoviću i SDP-u: Merzel mora dati ostavku

Komentara 10

KA
kafka
13:06 04.04.2014.

Zar dosad nikome u sranci nije bilo čudno što ona radi? . . . . Svi su zatvarali oči, a oni koji bi ukazali na nepravilnosti (slučaj Sabo) bili bi izbačeni. . . . . To dovoljno govori o nepostojanjuju mehanizma samokorekcije i o zauzimanju 'čvrstog' stava o 'vlastitoj nepogrešivosti' i vanjskim neprijateljima. . . . Žalosno je što to ne vrijedi samo za SDP.

HA
hajduk1966
14:33 04.04.2014.

Mislim da je sramota sto stranka nije vec potegla "potez" ili se boje da nece puknuti jos koja karika

AB
abram
13:47 04.04.2014.

...za sada je 10 milja, ima toga još puno, a i pitanje je koliko je otišlo u zločinačku organizaciju da bi ona bila u predsjedništvu....samo se o tome šuti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije