Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u trgovini

Zgrabio je djevojčicu i prijetio da će je zaklati pa mu pucali u glavu

Juniorska reprezentacija, Pleso
Foto: Antonio Bronić
1/2
03.07.2013.
u 08:07

Kada je počeo s odbrojavanjem posljednjih 60 sekundi uz prijetnju da je to posljednjih 60 sekundi koliko drži djevojčicu na životu, jedan od policajaca poprilično mu se približio i pucao mu u glavu.

Nakon bezuspješnog polusatnog pregovaranja policajac je upucao u glavu 37-godišnjaka koji je u jednoj trgovini uzeo dvogodišnju djevojčicu iz kolica i stavio joj nož pod vrat uz prijetnju da će je ubiti. Majka je pokušala nagovoriti muškarca da joj vrati dijete, no u tome nije uspjela pa je nazvala 911 i policajci su ubrzo stigli na mjesto događaja. Pokušali su pregovarati s otmičarem, no pregovori su bili vrlo napeti i nije se naziralo rješenje. Kada je počeo s odbrojavanjem posljednjih 60 sekundi uz prijetnju da je to posljednjih 60 sekundi koliko drži djevojčicu na životu, jedan od policajaca poprilično mu se približio i pucao mu u glavu. Djevojčica je neozlijeđena.

Američka policija objavila je snimku nadzorne kamere iz trgovine u Oklahomi od 17. lipnja kada se dogodio ovaj slučaj,  no snimka prestaje u trenutku kada policajac puca u otmičara. Sammie Wallace, inače iz Dallasa, već je služio kaznu u teksaškom zatvoru zbog posjedovanja droge i napada.

>>Desetogodišnjak protiv pljačkaša: Izbio mu pištolj iz ruke i pucao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije