Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u UHPA-i

Žgomba će se ipak kandidirati za treći mandat

Boris Žgomba
Zarko Basic/PD/PIXSELL
22.09.2015.
u 08:48

Posvađana Udruga u kojoj je članstvo podijeljeno na pristaše i protivnike vodstva dva je mjeseca, nakon što je Željko Trezner podnio ostavku, i bez direktora

Hoće li predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Boris Žgomba na današnjoj Skupštini te udruge povući svoju kandidaturu? Na razaslanim pozivima za Skupštinu predviđeno je, naime, biranje novog predsjednika između dva kandidata (Žgombe, koji je vlasnik agencije Uniline i Katice Hauptfeld, vlasnice opatijskog Katarina Linea), no naknadno je iz Ureda za upravu grada Zagreba stiglo tumačenje da se Žgomba nakon dva mandata nema pravo natjecati i za treći.

Od aktualnog čelnika UHPA-e doznajemo, međutim, da njegova kandidatura ostaje

- Kontaktirali smo Ured za upravu i dobili puno drugačije objašnjenje. Detaljno ću ga predstaviti na današnjoj sjednici Skupštine UHPA-e. Sada mogu samo reći da nema zapreke da se ja kandidiram - kaže B. Žgomba. 

Na današnjoj Skupštini UHPA-e, koja treba početi u 14 sati, Žgomba i K.  Hauptfeld suočit će se po drugi puta. Na prethodnoj Skupštini su, naime, dobili jednaki broj glasova, pa nitko nije izabran. Inače, u  inspekcijskom dopisu, za koji Žgomba veli da nije presudan, stoji, i da odluka o izbacivanju četiri agencije iz članstva nije važeća, te da nije pravovaljan niti izbor članova upravnog i nadzornog odbora. Posvađana Udruga u kojoj je članstvo snažno podijeljeno na pristaše i protivnike aktualnog vodstva dva je mjeseca, nakon što je Željko Trezner podnio ostavku, i bez direktora.

>> Žgomba postao i predsjednik komorskog Udruženja agencija

>> Turističke agencije zaratile zbog unosnog tržišta školskih izleta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije