Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VESELO' U ZADRU

VIDEO Žestoki okršaj vijećnika Akcije mladih i zadarskog poduzetnika: 'Trebao bi se sakrivati od srama'

Zadar: Svađa vijećnika Ante Rubeše s Predragom Majicom, zadarskim poduzetnikom
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
31.10.2023.
u 14:03

Svađa je krenula nakon što je vijećnik Ante Rubeša poduzetnika Predraga Majicu nazvao zgubidanom, i to jer je pozirao za crtež koji je grad platio 50.000 eura

Žestoka svađa izbila je ovog utorka nasred Zadra, i to pred novinarskim kamerama, a povod je bila slika koju je nedavno kupio Grad Zadar. Naime, radi se o crtežu Mediterraneo, mladog umjetnika Marija Javorana, koju je gradonačelnik Branko Dukić otkupio za čak 50.000 eura. Taj je potez gradske uprave snažno osudila Akcija mladih, a njihov vijećnik Ante Rubeša ovog se utorka zbog te slike i obrušio na poduzetnika Predraga Majicu sred Narodnog trga.

Kako je Majica jedan od Zadrana koji su pozirali za ovaj crtež, tako se i našao na tapeti Rubeše koji je sve ljude s crteža prozvao ''zgubidanima''. To je Majicu jako naljutilo, zbog čega se dvojac verbalno sukobio, a nakratko je izgledalo kao da bi moglo doći i do fizičkog napada.

- Nego što, svi na slici su zgubidani - kazao mu je Rubeša, pa se Majica okrenuo prema novinarima i počeo im govoriti što je Rubeša rekao. Kako bi ga nadglasao, novinarima je počeo govoriti i Rubeša. 

- Ovo je gospodin koji je na slici od 50.000 eura, a koju je gradonačelnik platio. U gradu u kojem 400 djece ostaje bez vrtića, a djeca u osnovnoj školi nemaju psihosocijalnu pomoć - krenuo je nabrajati Rubeša, pa ga je Majica prekinuo i pitao ga ''kakve veze ljudi sa slike imaju s tim''.

POVEZANI ČLANCI:

- Ti meni govoriš da si na slici od 50.000 eura! To je rasipanje gradskog novca. Vi bi se trebali sakrivati od srama ako volite ovaj grad - nije se dao smesti Rubeša, poprilično visokim tonom. Majica je i dalje bio iznerviran jer ga je Rubeša nazvao zgubidanom, zbog čega mu je najavio kako će se ''vidjeti na sudu''.

- Vrijeđaš čovjeka. Nemojte nedužne ljude uplitati u vaše političke obračune - poručio mu je Majica pa otišao. Rubeša je naknadno na Facebook profilu samo prenio snimku, komentirajući kako je bilo ''veselo''.

>> VIDEO Rijeka: Jaka kiša izazvala poplave po gradu


 

Komentara 4

VA
Varko
14:22 31.10.2023.

Samo da mi je skužiti koji od njih 2 je mladi

PN
pošteni_načelnik
14:36 31.10.2023.

ovaj mladi ti ima 50, ovaj stariji 55

DI
dinamic
15:56 31.10.2023.

Naravno, kod nas je poduzetnik zgubidan a ovaj sto napada sigurno je iz neke udruge, akcije…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije