Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTUĐIO DOKUMENT?

Žestoka rasprava u Živom zidu: Bunjac podnio pa povukao ostavku

Branimir Bunjac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
31.10.2018.
u 19:42

Zbog toga su ga iz Sabora u više navrata usmeno zatražili da taj dokument vrati

U Živom zidu došlo je do rasprave jer je Vladimira Palfi navodno trebala odmrznuti saborski mandat i vratiti se u Hrvatski sabor. Zbog toga bi Branimir Bunjac trebao otići iz Sabora.

Kako N1 saznaje, Bunjac je pisanim putem podnio ostavku na mjesto zastupnika oko čega je i sastavljen te urudžbiran zapisnik. Nedugo nakon toga se predomislio i povukao ostavku

On je potvrdio da je došlo do rasprave te da on ipak ostaje u Saboru i da se Palfi, za sada, ne vraća. Negira da je službenu ostavku dao, no N1 iz pouzdanih izvora doznaje da je ostavka urudžbirana, kao i povlačenje ostavke. Njegovu ostavku potpisao je i predsjednik Sabora.

Bunjac je odlučio povući ostavku pa je zbog lakšeg sastavljanja dokumenta na uvid zatražio svoju prvotnu pisanu izjavu koju više nakon toga nije vratio. Zbog toga su ga iz Sabora u više navrata usmeno zatražili da taj dokument vrati jer će se u suprotnom smatrati da je otuđio službeni dokument iz Hrvatskog sabora. Iz Sabora su u srijedu to zatražili i pisanim putem, ali se Bunjac na taj zahtjev i dalje oglušuje.

Mladen Madjer ispraznio vreću za smeće u Saboru

Komentara 55

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:51 31.10.2018.

Pocelo je, pocelo i u Gandalfovoj stranci ... Malo, samo malo su prismrdili blizu vlasti, i eto.

DU
Deleted user
19:56 31.10.2018.

A toliko se zalaže za vladavinu prava i poštivanje procedure. Za Sinčiće će zastupnički posao postati i obiteljski posao.

RI
rightside
20:09 31.10.2018.

pa jasno, drugarici palfi je svakako stalo do te place jer zasto ona i ovaj njezin lapan nebi mjesecno brali 4000eura kad mogu,, a ne samo dvije,,))) a bunjac se zaigrao u politici, uzivio u ulogu,i sad da pusti to nekom drugom,,)))))sve u svemu,,mozda jos sincic i mamu svoju dovede u sabor u neciju zamjenu,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije