Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI DOKUMENT

Žestoka 'paljba' iz HDZ-a po Milanoviću: 'Titov gardist i bespogovorni partijac. Zaboravio se pohvaliti o ovome'

Foto: HDZ/Robert Anic/PIXSELL
1/2
04.02.2022.
u 18:03

- Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu - poručili su iz HDZ-a

Iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) žestoko su reagirali na optužbe predsjednika Zorana Milanovića koje je ranije danas uputio ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, referirajući se pritom i na njegovog pokojnog oca. 

- Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac! Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordana Grlića Radmana, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji '89. i '90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju. „Povjerene zadatke izvršava bez pogovora i savjesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ - piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ.

Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu! Bio je u Titovoj gardi i Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima! - objavili su u poslijepodnevnim satima iz HDZ- a na društvenim mrežama, uz presliku dokumenta, za koji tvrde da je odluka o prijemu Zorana Milanovića u Savez komunista Jugoslavije.

Podsjetimo, predsjednik RH teške riječi na račun Grlića Radmana uputio je nakon što su ga novinari upitali za komentar ministrove izjave da se Milanović ponaša kao partizanski miner mostova.

- Kako bih se trebao ponašati? Kao četnički miner? Rekao sam vam da ne zna hrvatski. Ne zna ni srpski, ne zna nijedan jezik. … Stvarno ne razumijem Radmana. On govori o partizanima, a odrastao je na komunističkim jaslama… Čiji je otac bio komunistička budža u Sesvetama. I sad on meni govori da sam ja partizanski miner. Da barem ima neke poetike u tome, ali nema. Bolje partizanski nego četnički - poručio je Milanović.

Komentara 86

AN
ante411
18:22 04.02.2022.

Haha a što je s ljubiteljem lika i djela E. Kardelja

DA
Day
18:21 04.02.2022.

100.000 komunista vas je prešlo u HDZ,kome se vi predstavljate kao domoljubi?

PU
Pukovnik
18:09 04.02.2022.

Istina boli a HDZ-ovci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije