Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen na kameri

Ženu u liftu u New Yorku napadač polio tekućinom i živu zapalio

policija
NYPD
18.12.2011.
u 09:54

Napadača su snimile dvije nadzorne kamere. Kada se dizalo zaustavilo, na vratima se pojavio deratizator, polio ženu i zapalio je pa pobjegao.

Nadzorne kamere u stambenoj zgradi u New Yorku snimile su muškarca obučenog kao deratizator kako je na ulasku u dizalo polio 60-godišnju stanarku zapaljivom tekućinom i zapalio je. Nesretna žena nije preživjela njegov luđački čin.

Susjedi su posvjedočili da se žena vraćala iz kupovine. Ušla je u lift i krenula prema petom katu gdje živi. Kada se dizalo zaustavilo, na vratima se pojavio deratizator, polio ženu i zapalio je pa pobjegao, donosi CNN.

Stanari su čuli vapaje zapomaganja i vidjeli dima, a tek kasnije ustanovili su da žena gori. Ipak, nije joj bilo spasa.

Svi imaju samo riječi hvale za nesretnu 60-godišnjakinju koja je u zgradi u Brooklynu živjela još od 1980. godine. Stalno je klincima davala igračke i slatkiše, ispričala je jedna susjeda.

Napadača su snimile dvije nadzorne kamere. Na slikama se vidi muškarac obučen u tamnoplavi kombinezon s bijelim rukavicama na rukama, maskom preko usta i spremnikom na leđima. Njujorški plavci tragaju za njim.

Komentara 20

BJ
Ben Juda Talmudan
11:17 18.12.2011.

Nažalost,nemoguće je ne primjetiti da je tih luđaka sve više i više.Sve što se događa u SAD, prenosi se i na EU.Godine medijskog nasilja ( stalno gledamo nasilne filmove i serije i naša djeca odrastaju sa tim nasiljem) ,učinile su svoje. Ne bih se niti malo čudio da je tip redoviti gledaoc raznih CSI i da je postavio izazov pred tamošnjeg Horatia ili Grimsona,hoće li ga uhvatiti ili će uspjeti napraviti savršen zločin ! Naš zapad polako ide putem propasti,a sve više psihičkih bolesnika,dokaz su tome.

PP
Pink Panter
11:45 18.12.2011.

Bravo Večernji, nadmašili ste sami sebe. A o prsvjedima u New Yorku i brojnim uhićenjima ni riječi. Tako treba, treba zaradit plaću , a i da gazde debele lisnice budu zadovoljne

RE
@rea
13:22 18.12.2011.

Kad ga nadju oderat\' ga živoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije