Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Ženu tukao rukama, nogama i skijama (!?), te joj mašući kuhinjskim nožem prijetio: Ubit ću te!

Foto: Davor Puklavec / Pixsell
1/2
22.03.2022.
u 10:31

Nije priopćeno kako je Husein D. povezan s oštećenicom

Husein D.  (29), državljanin BiH, sumnjiči se za prijetnju i nanošenje lakše ozljede zbog čega je ispitan na ODO Zagreb te nakon toga doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. Sudac istrage mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je 18. ožujka  nasrnuo na oštećenicu koju je više  puta udario šakom u glavu. Žena je uslijed salve udaraca koja se strusila na pod, a Husein D. se sumnjiči da ju je nakon toga nastavio  udarati nogama po tijelu. Nakon toga ju je skijama (!?) nekoliko puta udario po rukama. Potom je, kako ga se sumnjiči, iz ladice izvadio kuhinjski nož.

- Ubit ću te! - prijetio je oštećenici, nakon čega ju je par puta zarezao po obje podlaktice, pri čemu ju je lakše ozlijedio.

Nije priopćeno kako je Husein D. povezan s oštećenicom.

>> VIDEO Posljednji europski diplomat napustio Mariupolj: 'Ono što sam vidio, nadam se da više nitko neće vidjeti'


 
Ključne riječi

Komentara 3

CR
CROLINDA
10:44 22.03.2022.

jadna žena - jadan ti je tko se na budalu namjeri - i u susjedstvu a pogotovo u braku - a "mirotvorci" (neutralni , kukavice, oportunisti...) i rašisti bi rekli zašto ga je provocirala, zašto nije pokorna, zašto mu nee udovolji u svemu , neka popusti i kapitulira, odrekne se slobode, dostojanstva.... i bit će mir - nama- a nju tko šiša

VI
vidum
19:35 22.03.2022.

Možda mu nije platila nešto što je odradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije