Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK POD ISTRAGOM

Ženu tukao cjepanicom po glavi, pa prijetio da će zaklati i nju i kćer

Nasilje
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.10.2018.
u 12:55

Pokrenuta istraga protiv 66-godišnjaka zbog nasilja u obitelji

Općinsko  državno  odvjetništvo  u  Varaždinu  pokrenulo je istragu protiv 66-godišnjaka  zbog  prijetnje, nasilja u obitelji i pokušaja prisile prema službenoj  osobi.

Sumnja se da je  66-godišnjak u rujnu i listopadu 2018. u obiteljskoj  kući u Poljani Biškupečkoj, u alkoholiziranom stanju učestalo vrijeđao  svoju  suprugu  nazivajući  ju raznim pogrdnim imenima te joj u nekoliko  navrata, mašući nožem u ruci, zaprijetio da  će  ju ubiti.

Muškaraca  se  sumnjiči  i  da je 8. listopada suprugu više puta cjepanicom udario po glavi i tijelu, nakon čega je ona pobjegla kćeri, a on je zaprijetio da će ih obje zaklati. 

Prijavile su ga policiji, a kada su policajci  došli  po  njega  te  mu  rekli da je uhićen, napao je jednog od policajaca te ga je pokušao udariti u čemu ga je spriječio drugi policajac.

Sutkinja  istrage  Županijskog  suda  u Varaždinu 66-godišnjaku je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. 

Komentara 8

MI
midea
14:03 13.10.2018.

a istanbulska?

SD
sdpesticid
17:28 13.10.2018.

da je iz ugledne obitelji imao bi sinkopu i bio na slobodi. ovako..

Avatar navijač
navijač
14:26 13.10.2018.

Eto vam Europa sad . Ni vlastitu ženu više nesmijeś tući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije