Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav dan!

Na adresu joj je stigla pizza, kada je otvorila kutiju ostala je prilično iznenađena

Pizza
Foto: Pixabay
1/2
26.09.2016.
u 11:20

Kada je otvorila kutiju Selena je ugledala prilično visok novčani iznos, ali odlučila ga je vratiti

Amerikanka Selena Avalos zaista je ostala iznenađena nakon posljednje narudžbe jela.

Naime, naručila je jelo iz poznate Domino Pizzerije, a kada je otvorila kutiju, umjesto hrane ugledala je gotovo 34 tisuće kuna (5000 dolara).

Ali, novce nije zadržala već je odlučila nazvati pizzeriju koja je odmah poslala vozača da se vrati po pošiljku, kako piše Metro.

Ipak, njezina se iskrenost itekako isplatila. Lanac hrane Seleni je ponudio besplatnu pizzu punih godinu dana. Njezini šefovi također su nagradili Selenin potez te joj ponudili tjedan dana plaćenog godišnjeg odmora.

>> Slasna pizza mogla bi nam pomoći da brže izgubimo kilograme

Ključne riječi

Komentara 2

RT
ribaric.tomislav
17:26 26.09.2016.

ma jao ljudi pa ko nasjeda na ovakve izmisljotine sto veca glupost stim interesantnija i ubjedujuca.a i vi novinari izmisljate gluposti nad glupostima.o mome podvigu necu da pisu .narucijo ja turski kebab tek dok sam ga pojeo i da izvinete iz kakijo uglddo sam u wc skoljki nesto glicavo kad ono dijamant a trzisna mu vrjednost ni manje ni vise pola milijona usa dolara .naravno nisam prijavijo a ni necu .nego sam ga zadrzo ma lova do krova.hvala vam turci . ko hoce nek vjeruje a ko ne nemora

DU
Deleted user
11:58 28.09.2016.

hm zanimljiv marketing... naručite picu od nas možda dobijete pare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije