Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽILA BOLNICU
Povratak na članak

Ženi iz Čakovca rekli da ima tumor u nosu, no onda je doznala što se dogodilo na prvoj operaciji

O vlastitom trošku obavila je ipak pregled sinusa magnetskom rezonancom u privatnoj poliklinici u kojoj je utvrđeno da u nosnici ima tvorbu dimenzija 32x25x16 milimetara, a liječnik je zbog veličine posumnjao na tumor

Komentari 9

DU
Deleted user
13:06 26.10.2021.

U državi gdje se i u medicini napreduje preko podobnosti i stranačke pripadnosti ne treba ništa čuditi. Ni vata u nosu, ni takva presuda.

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
12:53 26.10.2021.

Malo mi je najasna ta pravna situacija..ako je ona dobila tužbu onda na teret tuženika ide i vještačenja i trošak tužbe što sačinjava i zrišak odvjetnika..nedostaju neke činjenice kao i obrazloženje suda koji dodjeljuje takav mizeran iznos za liječnički nemar..

VL
HO
homophob
16:02 26.10.2021.

Sve u svemu: prekrasna reklama strucnosti balkanskih zdravstvenih nestrucnjaka! Ostaviti tampon nakon operacije trivijalna slampavost ali potom tri "strucnjaka" trebaju za "otkriti ameriku" i ustanoviti da se radi o zaostalom tamponu. Sudstvo nije potrebno niti komentirati trulo kao Drzava (vlade) iz koje poticu!

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
16:14 26.10.2021.

I meni je htio kirurg (u mirovini je) vaditi venu iz noge 😳. Već mi zakazao i termin. Ja pobjegao u ZG i vaskularni itd kažu ne treba 😊. Pokažem to gospodinu na hodniku čakovečke bolnice. On mrtav hladan odgovori. Htio sam te ranije riješiti. Prošlo već 15 godina ja i moja noga ok... Ne vjerujte slijepo doktorima.

VL
NE
nešperlin
21:13 26.10.2021.

A za duševne boli neke poznate face dobile pozamašnu lovu. Ni med cvetjem ni pravice

VL
LA
Laganini...
20:28 26.10.2021.

Osjetio sam dvije nepravde na svojoj koži. Prva sa tumorom zbog kojega sam danas neplodan i drugo što je moju kemoterapiju primila osoba u srodstvu nekoga iz vrha klinike za tumore,bez naše zdravstvene iz susjedne nam države. Tako da naše zdravstvo je zdravstvo samo ne za nas. Danas bi moj otac bio zdrav da isti doktor koji je kriv za moju neplodnost,nije zaribao rutinsku operaciju i ostavio mog oca bez kisika za vrijeme operacije. Itd. Pokušao sam sa time da tužim ali svi odvjetnici su mi rekli da nemam šanse protiv zdravstvene mafije. Lp

VL
MO
montello
12:55 26.10.2021.

treba ih tuziti

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:20 26.10.2021.

To su ovi što se bune da ne žele postati državna bolnica. Možda je i bolje. Morala bi država za njihov nemar plaćati desetke mil kn odšteta.

VL
KO
Komentator3
16:26 26.10.2021.

Znam za gotovo identičan slučaj iz zagrebačke bolnice gdje je liječnik rekao: možete tužiti, ali dokaza nemate...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.