Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Žene smetaju stoljećima uhodanom sustavu, ali Crkva bez njih nema budućnost

Upravo će žensko pitanje odlučiti je li Crkva vjerodostojna u svom navještaju Boga koji želi da svi imaju jednaka prava

Komentari 5

ST
sttipe
19:31 07.02.2022.

Žene su osjetljivije na silovanje vlastitog diteta, od muškaraca, i teže im je prodat g.vno za pitu, kad su dica u pitanju!! Nisu imune na mafijaško organiziranje i zločinačko djelovanje, ali ih je mali postotak tome sklon u odnosu na muškarce. Popovi ne tribaju propitkivanje, nego poslušno stado!!

VL
RA
radijatori
10:17 18.01.2022.

Mmm... zanimljiv progresivan rječnik. Evo nakon 2000 godina Crkva baš sada treba napraviti "ono nešto pravo" da bi valjala. A što ako nije riječ o Crkvi nego tek o kenjanju progresivne austrijske biskupije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.