Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA ULICAMA
Povratak na članak

Žene postale predvodnice: Nova uhićenja u Bjelorusiji, prosvjednici traže nove izbore

Ovoga je tjedna Lukašenko, bez najave, prisegnuo za predsjednika u novom mandatu, što je dodatno razbjesnilo prosvjednike.

Komentari 5

NL
ne_lupetkajte
07:33 27.09.2020.

Samo ih perjaj baja, sve su to placenici zapadnih tajnih sluzbi. Bolje par stotina pokokanih prodanih dusa , nego par miliona unistenih zivota. Pogledaj u Ukrajini sto te ceka ako im popustis.

VL
Avatar Gordon
Gordon
17:49 26.09.2020.

Nije losa Propaganda, tko udari zene ili djecu su kukavice. Ako se vojska umjesa onda je to teror drzave. Ovo mi mirise na americki System rusenja valade

VL
DU
Deleted user
18:06 26.09.2020.

prosvjednici bi se morali naoružat i počet pucat po inforbiroovcima,kad metak dođe sa druge strane sve se mjenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.