Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE VIŠE IZDRŽATI

Žena šokirala sud: 'Želim razvod, muž me previše voli'

Foto: Pixabay
31.08.2020.
u 13:51

- Htjela sam se svađati s njim. Ne treba mi život u kojem se suprug slaže sa svim - požalila se nezadovoljna žena šerijatskom sudu.

Muslimanka iz Indije zatražila je od od šerijatskog suda razvod braka zbog vjerojatno najbizarnijeg razloga ikad - jer ju muž previše voli.

Žena  iz indijskog okruga Sambhal u saveznoj državi Uttar Pradesh, čiji indentitet tamošnji mediji ne otkrivaju, sa svojim suprugom je bila u braku 18 mjeseci. Kada su je zamolili da obrazloži svoj zahtjev za rastavom, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom, što je njoj jednostavno neprihvatljivo, piše Oddity central.

- Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuha za mene i pomaže mi u obavljanju kućanskih poslova. Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam se svađati s njim. Ne treba mi život u kojem se suprug slaže sa svim - požalila se nezadovoljna žena.

Zbunjeni svećenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtjev poručivši da je neozbiljan te da trebaju svoje probleme riješiti sami. Nakon što je odbijen njezin zahtjev za razvod braka, žena se obratila članovima lokalnog vijeća, no i oni su odbili miješati se u njezin brak nakon što su je saslušali.

Ženin suprug se branio da je samo želio biti savršeni muž, prenose tamošnji mediji. Također napominju da to nije prvi takav slučaj. Prošle godine zabilježen je sličan slučaj u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Ključne riječi

Komentara 3

YU
YugoGVXnostalgiCharger
08:15 25.03.2021.

Da, žene vole osjećajne muškarce pune razumijevanja koji im daju podršku i pomažu im u svemu. Ahahahahahahahahaaahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije