Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Žena s 30.000 eura u gotovini sjela u taksi, pojadala se taksistu koji je odmah zvao policiju

Pixabay
22.07.2021.
u 15:39

Prevaranti često rade s takvim "šok-pozivima" oko navodno ozlijeđenih rođaka i stvaraju veliki vremenski i psihološki pritisak, upozorava policija

Taksist je spriječio zabrinutu stariju ženu iz Dortmunda da lažnim policajcima preda 30.000 eura u gotovini. 

Prevaranti su je kontaktirali i predstavili se kao policajci te joj rekli da je kći 79-godišnjakinje teško ozlijeđena u nesreći i da mora platiti 30.000 eura, inače će kći biti poslana u zatvor, piše Fenix-magazine. 

Njemačka policija je objavila da je žena pozvala taksi kako bi s novcem odjurila do svoje kćeri na mjesto navodne nesreće. No, strašna vijest je bila prevelika za staricu koja je svoju nevolju podijelila s taksistom koji je prepoznao prijevaru i nazvao pravu policiju koja je spriječila staricu da preda novac. 

Prevaranti često rade s takvim "šok-pozivima" oko navodno ozlijeđenih rođaka i stvaraju veliki vremenski i psihološki pritisak, upozorava policija te navode da su im posebno na meti starije osobe. 

VIDEO: Svaki peti građanin zadužio se tijekom pandemije

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

LI
liliZG
16:03 22.07.2021.

Vijesti-Hrvatska---------a žena iz Dortmunda, što ju taksist dopeljao u hrvatsku?

Avatar Asterix
Asterix
19:41 22.07.2021.

Da je Sergio Leone živ snimio bi film "Za klik više".

Avatar Zli Srbin
Zli Srbin
22:40 22.07.2021.

Dortmund.. Seljacki grad. Bia sam tamo uzasno mjesto za zivit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije