Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija u požegi

Žena pustila plin, a eksploziju izazvao kombi bojler

požega,vatrogasci,eksplozija (1)
Dušan Mirković/PIXSELL
28.01.2013.
u 14:57

Dovršenim očevidom utvrđeno je da je do eksplozije došlo na način da je 38-godišnjakinja sama u stan pustila plin iz gradske mreže, a zapaljenje i eksploziju izazvao je kombi bojler na kojem se nalazi otvoreni plamen

Dovršenim policijskim očevidom utvrđeno je da je u nedjelju oko 13.17 sati u požeškoj ulici Andrije Hebranga došlo do eksplozije na taj način da je 38-godišnjakinja sama u stan pustila plin iz gradske mreže.

- Zapaljenje i eksploziju izazvao je kombi bojler na kojem se nalazi otvoreni plamen – piše u današnjem policijskom izvještaju.

Nastradala 38-godišnjaka od plamena je zadobila teške opekline koje su zahvatile više od polovice tijela te je nakon obrade u požeškoj bolnici prebačena na Kliniku u Zagreb. Eksplozija u stambenoj zgradi koja se nalazi stotinjak metara udaljena od požeške bolnice jučer je uznemirila obližnje stanare. Na svu sreću u stanu nastradale nije bilo njezino troje maloljetne djece.

Osim stana u kojem je se dogodila eksplozija došlo je do oštećenja i na drugim stanovima jer se radi o starijoj zgradi u kojoj stropovi nisu betonski. Dovršenim očevidom utvrđeno je da je do eksplozije došlo na način da je 38-godišnjakinja sama u stan pustila plin iz gradske mreže, a zapaljenje i eksploziju izazvao je kombi bojler na kojem se nalazi otvoreni plamen.

>> Eksplozija plina u Požegi: Ozlijeđena majka troje djece

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije