Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran slučaj

Žena priznala liječniku: Pojela sam trakavicu da bih smršavjela

vaga
Christian Ender/DPA/PIXSELL
20.08.2013.
u 15:59

Liječnik je bio toliko zabezeknut tom njezinom pogrešnom odlukom da je zvao državni Ured za zdravstvo kako bi mu dali upute što da radi.

Žena iz američke savezne države Iowa nedavno je priznala liječniku da je kupila trakavicu na internetu te da ju je pojela u želji da smršavi, piše Huffington Post.

Liječnik je bio toliko zabezeknut tom njezinom pogrešnom odlukom da je zvao državni Ured za zdravstvo kako bi mu dali upute što da radi. Iz Agencije su mu kazali da pacijentici da posebne lijekove koji će ubiti parazita. Direktorica u Uredu za javno zdravstvo Iowe, dr. Patricia Quinlisk, potom je cijeli događaj opisala u e-mailu koji je poslala zdravstvenim djelatnicima u državi.

"Gutanje trakavica ekstremno je rizično i može dovesti do mnogih neželjenih nuspojava, kao i do smrti", napisala je Quinlisk te preporučila liječnicima da onima koji žele smršavjeti preporučuju dokazane metode, kao što je smanjenje kalorija koje unose u sebe i povećaju fizičku aktivnost.

>>Ovih 15 navika nas debljaju. Pročitajte koje su i izbjegnite ih!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije